Per vieną dieną – dvi tragiškos žūtys ir penki sužeistieji

Kriminalai ir nelaimės

Ketvirtadienis, rugsėjo 28-oji,  Klaipėdoje ir regione paženklinta žmonių žūtimis bei sunkiomis traumomis.

Apie 10.30 val. Jūrininkų pr., ties Lūžų g., įvyko skaudi avarija. Lanksčia vilktimi vilktas automobilis „Ford“ netikėtai pakeitė važiavimo kryptį ir atsitrenkė į krovininio automobilio „Volvo“ ratą. Po susidūrimo su juo mašina kaktomuša trenkėsi į priekyje važiavusį kitą „Volvo“ automobilį.  Įvykio metu žuvo 68 metų automobilio „Ford“ vairuotojas.

Ankstų ketvirtadienio rytą Kretingos r., Kretingsodžio kaime po keleivinio traukinio ratais žuvo šešiolikmetis. 44 metų traukinio mašinistas, ant bėgių pastebėjęs jaunuolį, paleido įspėjamuosius garsinius signalus ir bandė sustabdyti traukinį, bet tragiško susidūrimo išvengti nepavyko. Jaunuolis buvo su ausinuku ir gobtuvu.

Šioje vietoje netoli Kretingos kapinių įvyksta jau ne pirma tragiškai pasibaigusi nelaimė. Žmonės kerta geležinkelį neleistinoje vietoje, taip trumpindami kelią į miesto centrą.

Dar du vaikai bei trys suaugusieji nukentėjo Skuodo rajone, susidūrus dviem automobiliams. Nausėdų kaime šalutiniu keliu važiavusi 22 metų automobilio „Audi A4“ vairuotoja nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „VW Passat“, kurį vairavo 43 metų vyras. Automobiliams susidūrus, per avariją nukentėjo abiejų automobilių keleiviai: „VW Passat“ važiavusi 38 metų moteris bei du maži vaikai – 5 metų mergaitė ir 7 metų berniukas. Automobilio vairuotojui diagnozuoti abiejų rankų lūžiai. 22 metų „Audi A4“ keleivei, įtariama, lūžo kaulai. Abu vairuotojai buvo blaivūs.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Kurortuose daugės automobilių statymo vietų

Ketvirtadienį Seimas pritarė kurortinių savivaldybių Kelių priežiūros ir plėtros programos (KPP) lėšų panaudojimui transporto priemonių stovėjimo aikštelėms ir automobilių saugykloms ...
2023-11-09
Skaityti daugiau

Transportas

Į Lietuvą įvežtų naudotų automobilių rida klastojama dažniau nei pirktų šalyje

Beveik kas penkto į Lietuvą įvežto naudoto automobilio rida yra suklastota. Tai reiškia, kad pirkėjai ne tik permoka, įsigydami tokius ...
2023-10-18
Skaityti daugiau

Transportas

Lietuviai pirmenybę teikia universalams

Automobilio kėbulo tipas dažnai tiksliai atspindi jį vairuojančio žmogaus poreikius. Vieni vairuotojai teikia pirmenybę nedideliems hečbekams, kiti nori daugiau erdvės ...
2023-09-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This