Miesto Taryboje – sergantis protestas?

Politika, Svarbu

Ketvirtadienį vykstančio miesto Tarybos posėdžio metu negalima išvysti nė vieno Politinės partijos Rusų aljansas tarybos nario. „Atviros Klaipėdos” šaltiniai tvirtina, kad taip jie protestuoja prieš didžiųjų koalicijos partnerių sprendimą neįtraukti „Žaliakalnio” gimnazijos renovacijos projekto į prioritetų sąrašą. Tačiau frakcijos pirmininkė Tatjana Fedotovo tvirtina, kad nebuvo jokio bendro sprendimo – esą taip tik sutapo.

Šios dienos miesto Tarybos posėdyje Rusų aljansui skirtos vietos buvo tuščios.

Kiti du šios partijos atstovai, kuriuos pavyko pakalbinti „Atvirai Klaipėdai”, kaip ir T. Fedotova, tvirtino, jog posėdyje nedalyvauja dėl asmeninių priežasčių.

„Galiu pasakyti tik už save – nedalyvauju dėl asmeninių priežasčių”, – sakė T. Fedotova.

Jolanta Skrabulienė tvirtino, kad posėdyje nedalyvauja, nes susirgo jos vaikas.

Tuo metu Vladimiras Vlasovas teigė susirgęs pats.

„Juk ruduo dabar, toks metas”, – paklaustas apie keistus sutapimus sakė jis.

Ketvirtasis partijos atstovas Andrejus Kugmerovas tikino, kad į posėdį negalėjo atvykti, nes šiuo metu jo darbe vyksta auditas.

Meras Vytautas Grubliauskas sakė nieko nežinantis apie koalicijos frakcijos partnerių nedalyvavimo priežastis. Taip pat apie galimą nepasitenkinimą dėl „Žaliakalnio” gimnazijos. Jis taip pat neigė, kad būtent dėl tos priežasties buvo atidėtas naujųjų „Klaipėdos vandens” kainų svarstymas.

Tuo metu  Rusų aljanso į Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas deleguotas Aleksdandras Michailovas neslėpė, kad partijos atstovai miesto Taryboje turi tam tikrų pretenzijų, tačiau nepanoro detalizuoti, kokios jos yra.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Senąją pirtį valdys transportininkai

Klaipėdos miesto taryba ketvirtadienį pritarė mero siūlymui reorganizuoti  UAB „Vildmina“, valdančią pirtį Trilapiop gatvėje, prijungiant ją prie savivaldybės bendrovės „Klaipėdos ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Uostas ir jūra

„Klasco” ir miesto valdžios mūšis grįžta į pradinę stadiją

Klaipėdos jūrų krovinių kompanija („Klasco”), teismams skundusi praėjusios kadencijos Klaipėdos miesto tarybos 2022-ųjų pavasarį priimtą sprendimą nepritarti jos planuojamai naujai ...
2024-03-14
Skaityti daugiau

Politika

Prisiekė naujas Klaipėdos miesto tarybos narys

Nuo ketvirtadienio Klaipėdos miesto tarybos valdančioji dauguma turi naują narį – priesaiką davė Ramūnas Mika, pakeičiantis mandato atsisakiusį Steponą Venckų, ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This