Neblaivus vyras į policiją atvyko vogtu automobiliu

Kriminalai ir nelaimės

Ketvirtadienį Klaipėdoje nutiko istorija, verta vagies nevykėlio prizo.

Rytą į Klaipėdos apskrities policijos komisariatą Kauno g. procesiniams veiksmams atlikti dėl praeityje padaryto pažeidimo atvyko 27 m. klaipėdietis.

Tyrėjai tvarkant bylos duomenis, policijos pareigūnai pastebėjo, jog komisariato kieme stovi vogtas automobilis „Volkswagen Phaeton“, apie kurio vagystę policija buvo informuota tos pačios dienos rytą.

Klaipėdos AVPK nuotr.

Paaiškėjo, jog vos rugsėjo mėnesį iš pataisos namų, kur kalėjo už disponavimą narkotikais, išėjęs vyras, gruodžio 7 d. Rambyno g. svečiavosi  pas 28 metų pažįstamą. Savininkui nežinant, apie 5.30 val. jis pasisavino šeimininko 8000 eurų vertės automobilį. Vogtu automobiliu jis 10.00 val.  atvyko į komisariatą išklausyti galutinio įtarimo dėl to, kad praeityje vairavimo neblaivus.

Negana to, vogtą automobilį 27 m. priklausomybių turintis vyras kuo ramiausiai pasistatė greta komisariato. Be to, paaiškėjo, jog vogtu automobiliu pas pareigūnus vyras atvyko dar ir neblaivus, jam nustatytas 1,39 prom. girtumas.

Šiuo metu įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę, praneša Klaipėdos AVPK.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Pavogęs automobilį toli nenuvažiavo

Antradienį, apie 14.27 val., policija gavo pranešimą, kad Klaipėdoje, Baltijos pr., iš stovėjimo aikštelės dingo 3000 eurų vertės automobilis „VW ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Sumokėjo beveik 20 tūkst. eurų, bet automobilio negavo

Antradienį Kretingos rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo. Į pareigūnus kreipęsis vyras savo pareiškime nurodė, jog ketindamas ...
2024-02-21
Skaityti daugiau

Regionas

Gargžduose padegė automobilį

Naktį į sekmadienį, prieš 1 val., Gargžduose kilo gaisras. Pasak policijos suvestinės, užsidegė šalia namo kiemo stovėjęs automobilis „Opel Astra“. ...
2022-07-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This