Vėl prekiaus bilietais į „Neptūno“ varžybas

Sportas

Į „Švyturio“ areną jau šią savaitę galės sugrįžti gyvo krepšinio išsiilgę žiūrovai. Pagal Vyriausybės nurodymus artimiausiu metu rungtynes galės stebėti ne daugiau nei 150 žmonių. Ribotą kiekį bilietų „Neptūno“ sirgaliai turės galimybę įsigyti į „Betsafe–LKL“ rungtynes, kurios vyks balandžio 22 ir gegužės 1 ir 7 dienomis.

Balandžio 22 d. klaipėdiečiai namų arenoje priims Prienų „CBet“ ekipą, gegužės 1 d. kovos su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda, o gegužės 7 d į Klaipėdą atvyks „Šiauliai“.

Bilietų prekyba prasideda antradienį, 12 val. Įsigyti pavienius bilietus bus galima tik į artimiausias rungtynes internetu – bilietų platintojo internetinėje svetainėje kakava.lt.

2019–2020 m. sezono „Neptūno“ abonementų turėtojams taikoma 40 proc. nuolaida vienam bilietui (pirkimo metu pasirinkus vietas į nuolaidų laukelį reikia įvesti abonemento barkodą). Nuolaida galioja ir renginio dieną.

Bilietus žiūrovai galės įsigyti tik sektoriuose: M, L, K, J, H. Tarp sėdimų vietų bus išlaikomas saugus atstumas, įskaitant ir šeimos narius.

Pagal LR Vyriausybės reikalavimą, visi renginio dalyviai turi būti registruojami, todėl renginio dalyviai, nepriklausomai nuo jų amžiaus (įskaitant ir vaikus) turi įsigyti renginio bilietą.

Rungtyniu metu asmenims vyresniems nei 6 m. privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančią medicininę kaukę arba respiratorių, išskyrus žmonėms turintiems negalią, jei dėl sveikatos būklės negali jų dėvėti.

Asmenys be medicininių kaukių ar respiratorių į rungtynes nebus įleidžiami. Asmenys, kurie bus karščiuojantys, infekcinėmis ligomis sergantys ir asmenys, kuriems galioja privaloma izoliacija į rungtynes taip pat nebus įleidžiami.

Maistu ir gėrimais rungtynėse nebus prekiaujama, taip pat draudžiama juos įsinešti.

Durys į „Švyturio“ areną bus atidarytos puse valandos prieš rungtynes. Patekti bus galima per įėjimą Nr.7 iš Baltijos pr. pusės.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ tęsia pergalių seriją

Jonavos „CBet“ komanda pirmadienį turėjo progą nutraukti Klaipėdos „Neptūno“ penkių pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), tačiau Ąžuolio Tubelio vedama ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This