Agluonėnų mokykloje – nauja renginių salė

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybės atstovai lankėsi Agluonėnų pagrindinėje mokykloje, kur apžiūrėjo suremontuotą renginių salę.

Agluonėnų pagrindinės mokyklos bendruomenė į renginius rinkdavosi salėje, esančioje atskirame pastate šalia mokyklos. Seniau čia veikė katilinė. Salė buvo apverktinos būklės − tai patvirtino ir ne kartą čia lankęsi Savivaldybės vadovai.

Agluonėnų mokyklos salės pokyčiai, rajono savivaldybės nuotr.

Šiandien situacija kardinaliai pasikeitusi. Dar 2016 m. iš Valstybės investicijų programos (VIP) lėšų buvo pradėtas pastato modernizavimas, t. y. pastatas buvo apšiltintas, įvestos komunikacijos, sudėtos grindys. 2017 m. skirtos Savivaldybės biudžeto lėšos vidaus patalpų remontui, vėdinimo sistemos įrengimui. Visa tai atsiėjo daugiau nei 100 tūkst. eurų, iš kurių beveik 67 tūkst. eurų – VIP lėšos, o daugiau nei 36 tūkst. eurų – Savivaldybės biudžeto lėšos.

Suremontuotoje salėje dar trūksta kėdžių, scenos uždangos ir kitų smulkmenų, tačiau Agluonėnų pagrindinės mokyklos direktorė Rima Gabalienė tikisi, kad visa tai kartu su Savivaldybės pagalba pavyks įsigyti artimiausiu metu, ir jau planuoja renginius naujoje erdvėje, teigiama Klaipėdos rajono Savivaldybės pranešime.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This