Detektyvas su lova: kas teisus?

Sveikata

„Atvira Klaipėda“ gavo neįprastas nuotraukas, kurias mums atsiuntė sausio mėnesį „Palangos Lino” reabilitacijos centre gydęsis pacientas. Jose užfiksuota, kaip atrodė šio centro klientui skirta lova, tačiau be paties fakto daugiau jokių komentarų po nuotraukomis pateikta nebuvo.

Nusprendę šį faktą patikrinti „Palangos Lino“ reabilitacijos centre, susisiekėme su centro darbuotoja, atsakinga už slaugą (ji „Atviros Klaipėdos“ žurnalistei neprisistatė). Papasakojus situaciją, centro darbuotoja teigė, kad to negali būti ir paprašė el. paštu persiųsti nuotraukas, kad būtų galima informaciją patikrinti ir išsamiai pakomentuoti.

Persiuntę nuotraukas, kartu paprašėme mums atsiųsti ir „normalios“ lovos nuotrauką bei teiravomės, kiek šiuo metu Reabilitacijos centre gydosi pacientų ir ar iš jų dažnai tenka sulaukti nusiskundimų dėl netinkamų šios įstaigos lovų.

Pateikiame UAB „Palangos linas“ direktoriaus Algirdo Jonaičio mums operatyviai atsiųstą atsakymą.

„Atsakydami į Jūsų užklausimą pranešame, kad patikrinome Jūsų pateiktą informaciją, tačiau nuotraukose užfiksuotos būklės lovų mūsų reabilitacijos centro kambariuose tikrai nėra, nes praeitais metais didžioji dauguma visų reabilitacijos centro lovų buvo pakeistos naujomis.“

Toliau atsakyme rašoma: „Galime Jus patikinti, kad iki šiol nusiskundimų dėl lovų nesame sulaukę, o jeigu klientai tiesiogiai kada ir kreipėsi dėl juos netenkinančių apgyvendinimo sąlygų, tai visais atvejais klientams buvo pakeičiama lova, čiužinys, kambarys ir pan.“

„Normalios“, t. y. šiuo metu Reabilitacijos centre naudojamos lovos pavyzdžio mums deja, neatsiuntė, todėl palyginimui jos pateikti negalime. Taip pat nesulaukėme ir atsakymo į klausimą, kiek pacientų šiuo metu gydosi „Palangos Lino“ reabilitacijos centre.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas, Svarbu

Devyni iš 172 užsikrėtusiųjų koronavirusu – Klaipėdos apskrityje, Lietuvoje mirė dar du žmonės

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad per praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 172 koronavirusinės infekcijos (COVID-19) atvejai. Devyni jų – ...
2020-10-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This