Prokuroras: „Tyrimo nekomentuoju“

Kriminalai ir nelaimės

Mįslingą 22 metų modeliu užsienyje dirbusios Dovilės D. žūties aplinkybes narpliojantis Klaipėdos apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Arūnas Saunorius pirmadienį „Atvirai Klaipėdai“ nei paneigė, nei patvirtino viešojoje erdvėje pasirodžiusius kai kuriuos naujus tyrimo faktus.

Paklaustas, ar tiesa, jog tyrimas iš mirties priežasties nustatymo yra perkvalifikuotas į privedimą prie savižudybės, prokuroras „Atvirai Klaipėdai“ sakė: „Nei perkvalifikuotas, nei neperkvalifikuotas“.

„Tiriamos visos mirties aplinkybės“, – sakė tyrimui dėl manekenės žūties vadovaujantis prokuroras A. Saunorius, autorės nuotr.

Paprašius patikslinti, pagal kokį Baudžiamojo kodekso straipsnį tyrimas šiuo metu yra atliekamas, A. Saunorius teigė, jog „pagal visus įmanomus“, pridūręs, kad „tiriamos visos mirties aplinkybės“.

„Aš tyrimo nekomentuoju, komentuoja nukentėjusiųjų atstovai, nukentėjusieji. Mūsų pozicija tokia – kol nebus sprendimų, tyrimo nekomentuoti“, – sakė  prokuroras.

Paklaustas, ar jau gauti mirusiosios kraujo tyrimų rezultatai ir ar juose rasta, kaip skelbiama, narkotikų pėdsakų, prokuroras sakė: „Dalis gautų, dalis – negautų. Aš nekomentuoju. Jie yra aktyvūs, jie turi atstovus, visą advokatų kontorą, jie ir komentuoja“.

„Kol nebus sprendimo, niekam nieko nekomentuoju“, – pokalbį su žurnaliste baigė prokuroras.

INFORMACIJA

22 metų užsienyje modeliu dirbusi lietuvė Dovilė D. buvo rasta negyva Klaipėdoje Naujojo Sodos g. 2017 m. lapkričio 20 d. vakare, apie 19.35 val.

Nustatyta, kad mergina iškirto iš „Amberton Klaipėda“ 14-ojo aukšto bendrojo naudojimo balkono, į kurį buvo išėjusi parūkyti. Ar mergina iškrito pati, ar jai kas nors „padėjo“ – tebesiaiškina tyrėjai.

Skelbta, kad viešbučio kambaryje ji buvo apsistojusi kartu su žinomu uostamiesčio prodiuseriu Ričardu P. , o lapkričio 20-ąją viešbutyje su jais esą buvo dar vienas asmuo.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Kūdikį pro langą išmetęs tėvas - nepakaltinamas

Praėjusių metų lapkritį uostamiestį sukrėtusio įvykio atomazga, kai mirė pro pirmo aukšto langą tėvo išmestas 5 mėnesių kūdikis, artėja prie ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

ELTA

Įtariamasis vaiko nužudymu gydomas Rokiškio psichiatrijos ligoninėje

Penkių mėnesių savo sūnų, kaip įtariama, pro langą išmetusiam jo tėvui nustatyti psichikos ir elgesio sutrikimai, jam reikalingas gydymas, jis ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Tikrosios vyro mirties priežasties ieškanti moteris žada kovoti iki galo (papildyta)

Nors ir ketvirtoji, medicininė, ekspertizė nustatė, jog jaunas vyras mirė nesmurtine mirtimi, jo klaipėdietė žmona vis tiek žada rankų nenuleisti ...
2024-02-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This