Grasino pistoletu „Sig Sauer”

Kriminalai ir nelaimės

Praėjusią parą Klaipėdoje automobilis sužalojo pėsčiąjį, o Klaipėdos rajone žmogui pagrasinta ginklu.

Antradienį apie 17.35 val. Klemiškės g. įvyko eismo nelaimė. Automobilis Rover 200, kurį vairavo 22 metų vaikinas, dėl aprasojusio priekinio stiklo užvažiavo ant kelkraštyje stovėjusio 49 m. pėsčiojo. Jis vilkėjo šviesą atspindinčią liemenę bei laikė dviratį. Dviratis po susidūrimo sulūžo į tris dalis. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis, jį greitoji išvežė į ligoninę. Klaipėdos universitetinėje ligoninėje  nukentėjusiajam diagnozuota galvos žaizda ir sumušimas, abiejų kojų kulkšnių lūžimas, jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Tą pačią dieną policijoje pradėtas tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą. Į policiją su pareiškimu kreipėsi 29 m. vyras, kuris nurodė, kad antradienį apie 17.30 val. Girkalių k. Klaipėdos r. jam sėdint automobilyje prie jo privažiavo automobilis „Toyota“ su užsienietiškais numeriais.

Jo 54 m. vairuotojas, rankoje laikydamas ginklą, išlipęs iš automobilio priėjo prie automobilio, kuriame sėdėjo pareiškėjas. Ginklą jis nukreipė į nukentėjusiojo galvos sritį.

Paaiškėjo, kad grasintojas dar ir neblaivus ( 1,68 prom.), jis uždarytas į areštinę. Jo automobilyje rastas bei paimtas teisėtai laikomas pistoletas „Sig Sauer P228“, išduotas savigynai, ir dėtuvė su šoviniais.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This