Apgadinti trys automobiliai, sulaikyti trys girti vairuotojai

Kriminalai ir nelaimės

Vagys iš automobilių siautėja: per parą apvogtos dvi transporto priemonės, dar vieno automobilio langai išdaužti, o trys vairuotojai sučiupti už vairo neblaivūs.

Policija praneša, kad ketvirtadienį į ją su pareiškimu kreipėsi 1965 m. gimęs Šilutės pl. gyventojas, pranešdamas, kad 8 val. aptiko, jog išdaužtas jo automobilio Ford Galaxy galinis bagažinės langas ir iš automobilio pavogtas perforatorius (grąžtas-kaltas) „Makita“, kurio vertė  450 eurų.

Asociatyvi Palmiros Mart nuotr.

Dar vienas brangus perforatorius pavogtas iš įmonės direktoriaus automobilio „Opel Combo”, stovėjusio Vingio g. Irgi buvo išdaužtas automobilio galinio lango stiklas, įmonei padarytas 3510 eurų nuostolis. Greičiausiai čia bus pasidarbavę tie patys ilgapirščiai, kaip ir Šilutės  pl.

Tą pačią dieną nuo vagių nukentėjo ir 1952 m. gimusios Budelkiemio g. gyventojos automobilis. Apie 9.50 val. kaimynas moteriai pranešė, kad yra išdaužti šoniniai ir galinis jai priklausančio automobilio „Toyota Avensis“ langai. Padarytas 1100 eurų nuostolis. Policijai nurodoma, kad iš automobilio niekas nepavogta, į vidų patekta nebuvo.

Praėjusią parą netrūko ir girtų vairuotojų. Penktadienio naktį apie 02.15 val. Klaipėdoje ties vienu Taikos pr. pabaigos pastatu pareigūnai sustabdė automobilį „Audi A6. Vairuotojui, gimusiam 1989 m., nustatytas 1.7 promilės girtumas. Ligoninėje paimtas ir jo kraujo mėginys. Vyras uždarytas į areštinę.

Ketvirtadienio pavakare apie 17 val. Klaipėdos r. Derceklių k. automobilis Ford Focus atsitrenkė į stulpą. Automobilį vairavusiai moteriai, gimusiai 1969 m., nustatytas 1.58 promilės girtumas. Ji sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Tuoj po vidurnakčio, apie 0.45 val., Klaipėdos r., Šiūparių k. buvo sustabdytas automobilis Mazda“, kurio vairuotojui, gimusiam 1984 m., nustatytas 2.21 promilės girtumas. Šis vyras taip pat atsidūrė areštinėje.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Paminėjo Imanuelio Kanto 300-ąsias gimimo metines

Pirmadienį Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka šventė išskirtinę dieną – Imanuelio Kanto 300-tąjį gimtadienį. Ta proga organizatoriai buvo ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Miestas

Vyks pratybos „Šventaragio žygis 2024“

Policijos departamentas praneša, jog balandžio 24-25 dienomis Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Klaipėdos ir Marijampolės apskrityse organizuojamos pratybos „Šventaragio žygis 2024“. Pratybų ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Veidai

Iš Gargždų kilęs komikas: visi darbai yra svarbūs

Mantą Grimalį dažnai galima sutikti įvairiuose „stand-up“ komedijos renginiuose, pasiklausyti jo tinklalaidėse ar išvysti kituose nuotaikinguose projektuose. Nors žinomas komikas ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Regionas

Vykstantiems į „Žiobrines“ Neringoje - įvažiavimo lengvata

Artėjantį savaitgalį Neringa organizuoja „Žiobrines“ ir kviečia leistis į kulinarinę kelionę po Kuršių neriją. Čia bus kepami ypatingai paruošti, ant ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Siekia stiprinti jūrų transporto ryšius su Egiptu

Lietuva ir Egiptas ketina glaudžiau bendradarbiauti, gerindami šalių tiesioginį susisiekimą oru ir plėtodami jūrų transporto ir logistikos jungtis. Tokias galimybes ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This