Aptarė parodą „Statyba 2018”

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė praneša, kad ji – vienintelė šalies savivaldybė, dalyvavusi tarptautinėje statybų verslo parodoje „Statyba 2018“.

Parodos metu rajono Savivaldybės administracija pristatė Gargždų ir Slengių daugiafunkcius centrus, Gargždų karjerų teritorijos vystymo projektus, turizmo išteklius, prekės ženklą „Atveria horizontus“, ieškojo investuotojų būsimiems projektams, pasakojo apie verslo ir savivaldos bendradarbiavimą, supažindino su jau įgyvendintais projektai, atsakė į gyventojų ir planuojančių gyventi Klaipėdos rajone klausimus.

Rajono savivaldybės nuotr.

Administracijos specialistai pristatė ne tik planuojamus vykdyti projektus, bet ir pačią Savivaldybę: dalis parodos lankytojų nežinojo, kad yra dvi atskiros rajono ir miesto savivaldybės, kad rajono centras Gargžduose, prašė spręsti miesto teritorijoje kylančias problemas.

Rajono gyventojams kilo klausimų dėl komunalinių paslaugų, infrastruktūros plėtros, kelių tvarkymo, statybos leidimų. Parodos lankytojus domino Gargždų daugiafunkcio sporto centro projektas, nemažai dėmesio sulaukė ir Slengių daugiafunkcis centras, kuriam taip pat šiuo metu ieškoma investuotojų.

Pranešama, kad jau parengtas Slengių daugiafunkcio centro investicinis projektas. Planuojama šiame pastate užtikrinti iki 400 ikimokyklinio, priešmokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikų ugdymą bei reikiamą ugdymo infrastruktūrą. Taip pat jame būtų įrengta vaikams ir seniūnijos gyventojams reikalinga bent 500 kv. m universali sporto salė bei infrastruktūra ir 200 kv. m kultūros ir bendruomenės veikloms pritaikytos patalpos su infrastruktūra. Šiam tikslui ir ieškoma investuotojų, rengiami dokumentai viešojo ir privataus sektoriaus bendradarbiavimui.

Savivaldybėje aptariant dalyvavimą parodoje, pastebėta, kad praėjusiais metais parodoje „Resta“, lyginant su „Statyba 2018“, buvo daugiau lankytojų ir dalyvių, susidomėjusių Savivaldybės veikla. Todėl kitąmet vėl planuojama dalyvauti parodoje „Resta“.

Aptariant parodą burtų keliu buvo ištraukti ir konkurso „Nusifotografuok ir laimėk Savivaldybės įsteigtą prizą“ nugalėtojai: vienos dienos plaukimą baidarėmis keturiems asmenims po Drevernos uosto akvatoriją ir Karaliaus Vilhelmo kanalą laimėjo Augustas Siutalas, o  papildomo – Mero prizo – nugalėtoja tapo Eglė Lūžienė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This