Jūros šventės dalyviams – gazuotas vanduo iš čiaupo

Verslas

Šių metų Jūros šventės organizatoriams sinoptikai žada karštus orus.

Populiariausio Lietuvos vasaros renginio metu Vokietijos santechninės įrangos kompanija GROHE surengs tyro vandens akciją, per kurią visi miestiečiai ir Klaipėdos svečiai visomis šventės dienomis galės nemokamai atsigaivinti pagal specialią technologiją filtruotu vandeniu, pilstomu tiesiai iš čiaupo. Pilstomas vanduo bus ne tik vėsus, bet ir silpniau arba stipriau gazuotas.

Sveikos mitybos specialistė taip pat paneigė mitus ir apie gazuotą vandenį. Organizatirų nuotr.

Organizatoriai praneša, kad Danės gatvėje bus įrengta speciali zona, kurioje nemokamai atsigaivinti galės visi norintieji. Ne tik vėsus, bet ir verdantis vanduo bus pilstomas iš dviejų unikalių pasaulyje analogų neturinčių multifunkcinių čiaupų „GROHE Red“ ir „GROHE Blue Home“.

Naudojant šiuos multifunkcinius čiaupus stiklinę pripildyti gaivaus gazuoto vandens, užplikyti arbatos puodelį galima akimirksniu ir vos vienu paspaudimu. Šie inovatyvūs santechnikos prietaisai atrodo kaip įprasti maišytuvai, abu gali būti pajungti prie bendros vandentiekio sistemos, jais naudotis taip pat paprasta, tačiau specialūs filtrai vandeniui suteikia papildomo tyrumo, o specialus boileris arba šaldytuvas palaiko stabilią temperatūrą.

Prieš porą mėnesių Vilniuje šios santechnikos inovacijos buvo pristatytos specialiame iš Vokietijos atvykusiame sunkvežimyje.

Renginyje susirinkusiems sveikos mitybos specialistė Aistė Švetkauskė pasakojo apie vandens svarbą žmogaus organizmui ir teikiamą naudą, apie kurią dažnai pamirštama. Sveikos mitybos specialistė taip pat paneigė mitus ir apie gazuotą vandenį.

„Apie gazuotą vandenį ir šiandien sklando nemažai gandų. Esame įsikalę į galvą, kad bet kokie burbuliukai kenkia mūsų organizmui. Tačiau gazuotas vanduo gausus ne tik tuščių burbuliukų – stiklinė lengvai gazuoto vandens palengvina virškinimą po sočių pietų ar vakarienės ir atgaivina“, – pranešime spaudai cituojama A. Švetkauskė.

Tad išskirtinai tyro vandens per visas Jūros šventės dienas tikrai užteks visiems – net jei prie jūros švęsti susirinktų visa Lietuva.

1 Comment

  1. as

    bet kad nebuvo jokio gazuoto vandens nrmokamai.kodel nepaneigta iki siol?..

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This