Muzikinę vasarą užbaigs multiinstrumentalistas iš Izraelio

Regionas

Kultūros pieva „I Love Palanga“ kartu su Izraelio ambasada Lietuvoje ir Palangos miesto savivaldybe rugpjūčio 25 d. kviečia jus į baigiamąjį projekto „Muzika iš Izraelio“ koncertą, kuriame pasirodys kompozitorius, prodiuseris, multiinstrumentalistas, dainų autorius ir atlikėjas Eldad Zitrin.

Nepriklausomai nuo to, ar jis dirba su pop, klasikine ar pasaulio muzika, Eldad Zitrin geba talentingai harmonizuoti skirtingus muzikinius stilius ir žanrus į originalias, novatoriškas kompozicijas.

Po dešimtmečio studijuojant klasikinę muziką, E. Zitrin pradėjo dirbti su keletu garsiausių Izraelio menininkų ir dainininkų. Daugiau nei dešimt metų E. Zitrin bendradarbiauja su Idan Raichel, Shlomi Shabat, Arkadi Duchin, Mika Karni ir Arik Einstein. 2011 m. kartu su dainininke Irit Dekel Eldad sukūrė labai sėkmingą projektą „Last of Songs“, kuris pasiūlė naujas žinomų džiazo kūrinių interpretacijas, įkvėptas pop, etninės, klasikinės ir elektroninės muzikos. Projektas sėkmingai pristatytas Tel Avivo džiazo festivalyje, Raudonosios jūros džiazo festivalyje ir įvairiose Europos šalyse.

Nuo 2015 m. E. Zitrin savo, kaip kitų atlikėjų prodiuserio ir aranžuotojo, sėkmę ėmė transformuoti į asmenines kūrybines ambicijas: sukūrė originalų garsų takelį „Channel One“ televizijos serialui „Where Do You Live“, taip pat kartu su Nir Maimon prodiusavo Alaev šeimos albumą.

Savo pirmąjį solo muzikos projektą Eldad išleido 2017 m. pradžioje. Dvigubame albume sugulė pop/indie ir klasikinio fortepijono kūriniai. O nuo 2016-ųjų savo originalią muziką Eldad ėmė atlikti kaip „žmogus-orkestras“,pasitelkdamas bei sluoksniuodamas įvairius efektus ir akustinius bei elektrinius instrumentus, fortepijoną, sintezatorius, akordeoną, mandoliną, saksofoną, būgnus, vokalą, perkusiją ir kt.

Šis koncertas užbaigs koncertų ciklą, kurio metu Palangą aplankė trys šiuolaikinės Izraelio muzikos scenos atstovai: birželio 30 d. kultūros pievoje koncertavo atlikėjas ORI, o liepos 14 d. – grupė „JonZ“.

Eldad Zitrin koncerto kultūros pievoje „I love Palanga“ pradžia – rugpjūčio 25 d. 21 val. Renginys nemokamas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This