Ant dokumento – suklastotas valdininko parašas

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Antspaudo nedėjo, nieko nepasirašinėjo, bet ir parašas, ir oficialus savivaldybės administracijos skyriaus antspaudas ant suderinimo dokumentų yra: tokią ganą keistą situaciją teks aiškintis policijos pareigūnams, nes valdininkams savo jėgomis jos išsiaiškinti nepavyko.

Policija praneša, jog lapkričio 14 d. gautas pranešimas iš Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos, kad jos Geodezijos ir GIS skyrius aptiko galimai suklastotus tris geodezijos planus, ant kurių yra uždėtas minėto skyriaus darbe naudojamas antspaudas bei asmenį identifikuojantis parašas.

Savo jėgomis išsiaiškinti, kas ” suderino” su savivaldybės skyriumi geodezinius planus valdininkams nepavyko. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Atviros Klaipėdos” pakalbintas Geodezijos ir GIS skyriaus vedėjas Vytautas Nausėda patvirtino, kad yra suklastotas jo paties parašas. Vedėjas buvo nekalbus ir į detales leistis nenorėjo, prisidengęs atliekamo tyrimo paslaptimi. Jis pripažino, kad savo jėgomis, iš kur ant jo skyriuje privalomų su įmone suderinti geodezinių planų atsirado ir skyriaus antspaudas, ir jo paties parašas, išaiškinti nepavyko.

Paklaustas, kokia įmonė privalėjo tuos planus suderinti, V. Nausėda sakė, jog „uosto teritorijoje geležinkelio linijos darbus atliekanti įmonė”. Negana to, paaiškėjo, jog ir geodezinės įmonės antspaudas taip pat yra suklastotas.

Šis klastojimo faktas išaiškėjo tik tada, kai kita įmonė iš Savivaldybės paprašė tam tikrų duomenų.

Paklaustas, gal įtaria, kas galėjo vietoj jo paties suraityti jo parašą ir uždėti skyriaus antspaudą, vedėjas sakė neįsivaizduojantis, todėl ir teko kreiptis pagalbos į policiją.

Policijoje pradėtas tyrimas dėl galimo dokumentų suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Nausėda nuo kuklumo nemirs*

„Prezidentas?“ – sukluso mūsų miestelio Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto pirmininkas Raimondas Tamošauskas, išgirdęs, kad vieną iš darbotvarkės klausimų ...
2023-12-14
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Odesos pagerbimo iniciatyva: trečias kartas nemeluos?

Po to, kai buvo išbrokuotas Klaipėdos savivaldybės administracijos siūlymas Dangės krantinėms, esančioms tarp pasukamojo tiltelio ir Pilies tilto, suteikti Odesos ...
2022-03-21
Skaityti daugiau

Miestas

Inkaro skersgatvis iškeliaus nebūtin

Klaipėdos miestiečių draugijos pirmininkas Benas Volodzka kreipėsi į Klaipėdos miesto savivaldybę ir Kultūros paveldo departamento Klaipėdos skyrių, kad uostamiestyje nebūtų ...
2020-03-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This