Per vieną dieną apiplėštos trys moterys

Kriminalai ir nelaimės

Pietinėje Klaipėdos dalyje siaučia plėšikai. Kone kasdien policija praneša apie užpultas vyresnes moteris, iš kurių pagriebiamos rankinės, pinigai.

Pietinėje miesto dalyje siaučia plėšikai. Asociatyvi Palmiros Mart nuotr.

Trečiadienį nukentėjo net trys klaipėdietės.

Pranešama, kad apie 11.10 val. prie namo laiptinės durų Vingio g. nežinomas asmuo išplėšė iš 70-metės moters rankų jai priklausantį juodos spalvos odinį rankinuką, kuriame buvo dokumentai, banko kortelė bei apie 50 eurų. Įvykio metu senjorė parvirto ant lauke esančių laiptų.

Nukentėjusiajai padaryta 100 eurų žala. Įtariamojo asmens požymiai: apie 1,80 m. ūgio, liekno kūno sudėjimo, vilkėjo juodos spalvos sportines kelnes, juodos spalvos striukę.

Tą pačią dieną apie 15 val. jau Žardininkų g. 65 metų moteriai iš nugaros nepažįstamas vyriškis griebė už rankinės. Moteriai jos nepaleidus, užpuolikas vieną kartą ranka trenkė moteriai per petį, po ko ši nukrito ant žemės. Padaryta turtinė 96 eurų žala.

Po pusvalandžio apie 15.30 val. Taikos pr. nenustatytas asmuo iš 86 metų senjorės atėmė šviesiai rudos spalvos rankinę, kurioje buvo piniginė su dokumentais ir apie 80 eurų grynųjų pinigų, taip pat raktai ir telefonas. Iš viso padaryta 175 eurų žala.

Užpuoliko požymiai: apie 25-27 m. amžiaus vyras, apie 1,85 m. ūgio, liekno kūno sudėjimo, tiesios laikysenos, buvo apsirengęs tamsiais rūbais.

Neatmestina, jog visais atvejais darbavosi vienas ir tas pats asmuo.

Iš viso per sausio mėnesį pietinėje Klaipėdos dalyje jau apiplėštos 7 moterys, viena jauna moteris nuo plėšiko nukentėjo Melnragėje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Tadai, kodėl taip kukliai?*

„To dar nebuvo, kad savivaldybės biudžetinės įstaigos direktorius reklamuotų savo atvaizdą „visame gražume” miesto stenduose. Skirti GPM prašo daug kas, ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Mums rašo

Politikų manipuliacijos 

Artėjant rinkimams kartais tenka pamatyti ar išgirsti taip vadinamus debatus. O kai kuriose šalyse net pamatyti plakatus ar televizinę reklamą. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Tamsioje „Šviesos loftų“ istorijoje bando ieškoti teisybės 

Prieš porą metų prasidėjusi, „Atviros Klaipėdos“ ir 15min.lt aprašyta istorija, kaip nusvilo žmonės, susigundę verslininkų planais šalia bendrovės „Regseda“ (buvusio ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Regionas

Šilutės rajone - itin įžūli vagystė

Šilutės policija informavo, jog ketvirtadienio rytą gavo pranešimą, kad trečiadienio popietę Šyšgirių kaimo pievoje buvo pastebėta, jog nuversta ir apgadinta ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Sportas

Dviženklį deficitą nubraukęs „Neptūnas-Amberton“ išsikapstė pirmame bronziniame mače

Klaipėdos „Neptūno-Amberton“ ketvirtadienio vakarą namų tvirtovėje rezultatu 66:64 (14:17, 11:17, 18:16, 23:14) dramatiškai įveikė „Šiaulių-Vilmers“ ekipą. Antrajame kėlinyje šiaulietės surengė ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This