Bendrame aptarnavimo centre – 3000 lankytojų per mėnesį

Verslas

Dėl šilumos ir vandens tiekimo gyventojams kylantys klausimai Klaipėdoje jau sprendžiami po vienu stogu.

Savivaldybės valdomų komunalinių paslaugų įmonių – „Klaipėdos energijos“ ir „Klaipėdos vandens“ – klientai jau kone tris mėnesius turi galimybę naudotis bendru gyventojų aptarnavimo centru. Jis nuo gruodžio 1 d. veikia AB „Klaipėdos vanduo“ patalpose Ryšininkų g. 11.

Savivaldybė praneša, kad per mėnesį čia vidutiniškai apsilanko apie 3000 klientų. Čia klaipėdiečiai gali sudaryti sutartis, išsiaiškinti rūpimus klausimus tiek šilumos tiekimo, skolų, tiek vandentvarkos temomis. Mokesčiai čia nerenkami, apmokėti sąskaitas gyventojai kaip ir iki šiol gali internetu bei įprastose įmokų priėmimo vietose – bankuose, pašto skyriuose, spaudos kioskuose ir kt.

Antradienį centre apsilankęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas įsitikinęs, jog dviejų gyventojus aptarnaujančių įmonių subūrimas po vienu stogu pasiteisino.

3 Comments

  1. Martynas Vainorius

    Keista tiesiog, patikėkit, sekmadienį tikrinau ir Sauliaus Budino FB paskyrą. Būkim bėdni, bet teisingi – meras tuo metu buvo vienintelis iš institucijų atstovų, tuo metu teikęs informaciją. Ir būtent jį, o ne Saulių Budiną teko sutikti prie „Klasco” tvoros.

    Reply
  2. Keista tiesiog

    Meras atostogų per rinkimus atostogų taip ir neišėjo? Siūlė visiems etišką kovą rinkimuose, o pats tarnybine padėtimi naudojasi? Ką jis tame aptarnavimo centre pametė? Nebežino, kur rinkėjų ieškot? Ar savivaldybės įmonių darbas ne administacijos direktoriaus reikalas? Ar taip rodomas “Atviros Klaipėdos” palankumas vienam ir tam pačiam Grubliauskui? Labai jau operatyviai į jo informaciją tai apie gaisrą, tai apie skęstančius reaguojama. Ar Budinas, Gentvilas, kiti Faceboko neturi?

    Reply
    • Palmira Martinkienė

      Tai yra savivaldybės pranešimas spaudai, beje, gerokai patrumpintas. Spausdiname VISUS pranešimus spaudai, kurie susiję su Klaipėda ir regionu, jei dar nepastebėjote…:)

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This