Jauniesiems futbolininkams – mero padėkos

Regionas

Antradienį Klaipėdos rajono savivaldybėje buvo pasveikinta ir mero padėkomis bei simbolinėmis dovanomis apdovanota VšĮ „Gargždų futbolas“ 2009 metais gimusių berniukų komanda. Taip pat padėkota sportininkų treneriui.

Rajono savivaldybės nuotr.

Vasario 24 d. berniukų komanda iškovojo pirmąją vietą Lietuvos vaikų Futsal taurės turnyre.

Už tai mero padėkos įteiktos Adomui Šiaulyčiui, Benui Jurjonui, Dainiui Kučinskui, Kajui Šilinskui, Viliui Birbalui, Rojui Mikužiui, Ignui Sakalauskui, Edvinui Puplauskui, Augustui Šilgaliui, Matui Šakurskiui, Marijui Mikalauskui, Justui Sausdargiui, Nojui Litvinui, Adomui Bočkui, Armandui Miežečiui, Pauliui Zybartui, Neilui Ryškui ir Juliui Armaliui.

Taip pat padėka įteikta komandos treneriui Vaidui Žutautui. Ji bus perduota ir susitikime negalėjusiam dalyvauti jo asistentui Renardui Kupriui.

Savivaldybės vadovai pasidžiaugė, kad jaunieji futbolininkai siekia sporto aukštumų bei garsina Gargždų vardą, berniukams palinkėjo ir toliau žengti į priekį bei visus džiuginti savo pergalėmis.

Futbolininkų treneris Vaidas Žutautas tvirtino, kad laukia dar daug darbo, tačiau gera pradžia jau padaryta. „Stengsimės kilti į viršų“, – žadėjo treneris.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This