Kurorte pareigūnai patruliuoja su riedžiais, dviračiais ir triračiais

Regionas

„Sezoną pradėjome atsinaujinę moderniomis ir gamtą tausojančiomis priemonėmis. Patruliuojant dviračiais, riedžiais ir triračiais tvarką planuojame užtikrinti tokiose poilsiautojų ir palangiškių pamėgtose vietose kaip Birutės parkas, Meilės alėja, Basanavičiaus gatvė ir kt., mat tikrai ne visur patogu privažiuoti automobiliu. Pareigūnai labai patenkinti naujomis priemonės, dirbti jomis lengva ir patogu“ , – sako Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) praneša, jog kartu su Palangos miesto savivaldybe, Latvijos Kuržemės regiono policija ir Latvijos Liepojos savivaldybe dalyvauja bendrame programos „Inerreg Latvija-Lietuva 2014-2020“ projekte SCAPE LLI-269.

Projekto tikslas – didinti visuomenės saugumą stiprinant policijos ir savivaldos bendradarbiavimą bei diegiant modernią ekologišką įrangą, teikiant kasdienes paslaugas.

Kovo pabaigoje, vykdant minėtos programos veikas, Klaipėdos AVPK gavo ekologiškų ir gamtą tausojančių transporto priemonių – dviračių, elektrinių dviračių bei riedžių, kuriais Palangos pareigūnai jau patruliuoja viešose erdvėse, taip užtikrindami viešąją tvarką ir poilsiautojų bei gyventojų saugumą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This