Nigerietis prisidirbo su dokumentais

Kriminalai ir nelaimės

Pirmadienį Pakrančių apsaugos rinktinės Uosto pasienio užkardos pareigūnai Klaipėdos uoste tikrino keltu į Vokietiją vykusių asmenų dokumentus. Tarp jų buvo ir leidimą nuolat gyventi Lietuvoje turintis 36-erių Nigerijos pilietis, vairavęs automobilį „Ford Falaxy“ lietuviškais numeriais. Jis pateikė dokumentus, tarp kurių buvo ir jo šalies vairuotojo pažymėjimas. VSAT pareigūnai nustatė, kad šis dokumentas, įtariama, yra suklastotas.

Be to, „Ford Galaxy” buvo neapdraustas civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, automobiliui neatlikta privalomoji techninė apžiūra, jis yra išregistruotas.

Dėl dokumento klastojimo ir disponavimo suklastotu dokumentu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nigerietis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Be to, už transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų pažeidimus ir transporto priemonės vairavimą, neturint teisės vairuoti, pasieniečiai skyrė užsieniečiui 350 eurų baudą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdietis kontrabandininkas įpročių nekeičia

Uostamiestyje pasieniečiai sulaikė klaipėdietį, jau pernai baustą už neteisėtą disponavimą akcizais apmokestinamomis prekėmis. Šįkart savo namuose ir pagalbinėse patalpose jis ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Regionas

Girtas latvis medikų pagalbos atsisakė, bet akistatos su policija neišvengė

Pasieniečiai, suskubę į pagalbą nuo kelio nuvažiavusio automobilio vairuotojui, įtarė, kad jis gali būti neblaivus. Atvykę policijos pareigūnai vyrui nustatė ...
2024-01-23
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Iš Švedijos keltu atplaukusį lietuvį įklampino netikras norvegiškas dokumentas

Pasieniečiai Klaipėdos jūrų uoste sulaikė keltu iš Švedijos atvykusį lietuvį, kuris patikros metu pateikė, įtariama, suklastotą vairuotojo pažymėjimą. Sekmadienį Uosto ...
2023-11-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This