Draugystę šventė tvankiose patalpose

Fotoreportažai, Švietimas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Antradienį priešpiet, lauke plieskiant saulei, jau tradiciniu tapęs uostamiesčio socialinių pedagogų ir mokyklų bendruomenių renginys „Draugystės ABC“ vyko tvankiose, per mažai vietos mokiniams skirtose prekybos centro BIG patalpose.

Dėl to buvo nepatenkintas ir ne vienas vyresniųjų klasių moksleivis, ir dalis pirkėjų, negalėjusių prasibrauti pro lyg silkės statinėje susigrūdusius vaikus, ir šalia esančių parduotuvių darbuotojai.

Per būgnų triukšmą „Atviros Klaipėdos” žurnalistei sunkiai sekėsi susikalbėti su šalia esančių parduotuvių pardavėjomis. Vieną iš jų ypač neramino ne tiek valandą besitęsęs kurtinantis triukšmas, kiek tai, jog norėdami praeiti ir pirkėjai, ir mokiniai tai darė per jų parduotuvę.

Mes visada šį renginį darėme lauke, tačiau pernai labai lijo, vaikai sušalo, nepavyko visko atlikti, ką buvome sumanę. Baimindamiesi, kad taip neatsitiktų ir šiemet, norėdami apsaugoti vaikus, pasirinkome patalpas”, – sakė A. Skakauskienė. Palmiros Mart nuotr.

Mūsų durys fiksuos tūkstantinį pirkėjų srautą, o pardavimų – ne vieno”, – liūdnai sakė pardavėja, stengdamasi peršaukti energinguosius Vyturio progimnazijos būgnininkus. Tiesa, picerijos darbuotoja teigė, jog jai asmeniškai triukšmas netrukdo.

Paklausta, kodėl nuspręsta tokią gražią dieną renginį daryti patalpoje, o ne lauke, viena iš organizatorių, Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos socialinė pedagogė Areta Skukauskienė teigė, jog juos esą vėl pavedė oras.

„Mes visada šį renginį darėme lauke, tačiau pernai labai lijo, vaikai sušalo, nepavyko visko atlikti, ką buvome sumanę. Baimindamiesi, kad taip neatsitiktų ir šiemet, norėdami apsaugoti vaikus, pasirinkome patalpas”, – sakė ji.

Renginio organizatoriai buvo minėję, jog Draugystės ABC”, kurios tikslas – pasisakyti prieš patyčias, skatinti draugystę, toleranciją, supratimą tarp vaikų, žada dalyvauti apie 700 dalyvių.

Pasak A. Skukauskienės, jų panašiai tiek ir sudalyvavo šeštą kartą surengtoje šventėje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=vAgS3RcC4q8″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”80821,80822,80823,80824,80825,80826,80827,80828,80829,80830,80835,80841,80833″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

5 Comments

  1. Organizatoriai

    Taip, kur vaikai, ten daug šurmulio ir spūsties 🙂 Taip, kur būgnai, ten daug garso:) Esame dėkingi PC BIG už partnerystę ir drąsą priimti tokį triukšmadarių būrį:) Dėkojame ir už galimybę nesijaudinti dėl oro prognozių.
    Esame dėkingi visiems geranoriškiems talkininkams bei dalyviams.
    Buvo daug gražių, džiugių ir prasmingų momentų tiek renginio metu, tiek jam pasibaigus. Ačiū už juos. Ačiū už draugiškumą draugiškai nusiteikusiems!
    P.S. Kiekvienas mato tai, ką geba matyti, kiekvienas gali rinktis ką akcentuoti 🙂

    Reply
  2. Rita

    Čia tikriausiai komentuoja tie, kurie patys niekada nieko neorganizuoja. Tikri lietuviai. Ir dar, jeigu esate tokie drąsūs replikuoti, tai nebūkite anonimai, žinosime su kuom diskutuojame.

    Reply
  3. Košmaras

    Kažkoks nuprotėjimas su tuo garsu prekybos centre… Pirkėjai lėkė lauk iš parduotuvių nuo tokio triukšmo… Ar tik tokio žemo lygio renginius tesugeba organizuoti?!!! Kodėl ne prie jūros? Kam tas kurtinantis garsas? (Tiesa, klausos aparatų firmelės vėliau neblogai uždirbs…) Kam mokiniams gadinti sveikatą?! Galima būtų kokioje erdvėje daryti renginį ir ramiai be monstrinio garso, padoriai, juk tema apie piliečių dorą, darną ir gerumą bei kultūringumą. Čia byviams tešlagalviams, simpsonams? Taip išeina kad tokiems, o ne padoriam jaunimui.

    Reply
  4. Anonimas

    Kažkaip paskutiniu metu žurnalistai nemoka pasidžiaugti gražiais renginiais.

    Reply
    • Košmaras

      Nesupratau? Ar snigo, ar lijo, ar koks viesulas šalia PC Klaipėdoje lauke siautė, kad reikėjo patalpų, ponia Areta?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Vėjo, vėjo naujiems mokslo metams!

Sveikindami su Mokslo ir žinių diena Klaipėdos socialiniai pedagogai kviečia pasidžiaugti uostamiestyje besimokančiųjų dovana 770 metų jubiliejų mininčiai Klaipėdai. „Vėjo, ...
2022-09-01
Skaityti daugiau

Mums rašo

Spalio 2-oji - tarptautinė socialinio pedagogo diena

Padange besisklaidanti smuiko melodija, komponuojamos puokštės, sodinamas medis… Spalio 2-ąją Klaipėdos universiteto botanikos sodas Tarptautinės socialinio pedagogo dienos proga priima ...
2020-10-02
Skaityti daugiau

Mums rašo

„Mes esame draugiški“ nėra tiktai frazė, tai - realybė

Paskutiniąją balandžio dieną artėjant vidurdieniui per 600 įvairaus amžiaus mokinių iš 34 Klaipėdos miesto ir rajono mokyklų ėjo, važiavo viena ...
2019-05-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This