Per dvi avarijas nukentėjo penki žmonės ir dviejų mėnesių kūdikis

Regionas

Penktadienį ir šeštadienį Vakarų Lietuvoje per du eismo įvykius nukentėjo žmonės, tarp kurių – ir dviejų mėnesių kūdikis. Sužalotieji gydomi Klaipėdos ligoninėse.

Penktadienį 7.50 val., Stančių kaime Klaipėdos r. susidūrė automobilis „Seat Toledo“, kurį vairavo 20-metis vaikinas, ir „VW Passat“, prie kurio vairo sėdėjo 44 metų vyras. Kartu su juo važiavo 49 metų moteris. Įtariama, kad automobilis „Seat“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu.

„Seat Toledo“ virš priekinio prietaisų skydelio vairuotojo pusėje buvo rastas mobiliojo ryšio telefonas, tad spėjama, kad eismo įvykio metu vairuotojas galimai juo naudojosi. Visi trys avarijos dalyviai patyrė sužalojimų ir buvo paguldyti  į Klaipėdos ligoninę.

Dar skaudesnė nelaimė nutiko šeštadienį. 11.45 val. kelyje Plungė – Plateliai, ties ženklu 11 km iki Šaltojo karo muziejaus, Pauošnių kaime susidūrė automobiliai „Suzuki“ ir „VW“.

73 metų „Suzuki” vairuotoja, sukdama iš pagrindinio kelio į kairę, šalutinį kelią, greičiausiai nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „VW Passat“, kurį irgi vairavo moteris. Automobiliams susidūrus, nuo smūgio „VW Passat“ trenkėsi į šalia stovėjusį automobilį „Toyota Rav 4“, o nuvažiavęs nuo kelio – dar ir į pakelės atitvarus.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Suzuki“ vairuotoja, kuriai nustatytas raktikaulio lūžis, dauginiai šonkaulių lūžiai, plaučių kontuzija, blauzdikaulio lūžis, stuburo slankstelio lūžis, dilbio ir plaštakos sumušimai. Ligoninėje paimtas kraujo mėginys alkoholio kiekiui kraujyje nustatyti. Moteris gydoma Klaipėdos ligoninės reanimacijos skyriuje.

Taip pat nukentėjo ir automobilyje „VW Passat“ važiavusi 19-metė keleivė bei jos 2 mėnesių kūdikis. Mergytė irgi gydoma Klaipėdoje. „VW“ vairuotoja buvo blaivi.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje keisis parkingo rinkliavos tvarka

Ketvirtadienį Palangos savivaldybės taryba apsisprendė dėl vietinės rinkliavos už automobilių statymą nustatytose apmokestinamose kurorto vietose pokyčių. Jie priimti Palangos rinkliavų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Baimes kėlusiam projektui pritarta vienbalsiai

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus ketvirtadienį miesto Tarybos posėdžio metu dar kartą patikino, jog dėl sumanymo paliatyvios slaugos paslaugas vaikams teikti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Švietimas

„Boružėlės” prakeiksmas: atsisakius vieno rangovo, kiti darbų nesiima

Šiais metais Klaipėdos savivaldybei jau net du kartus teko viešai paskelbti karčią žinią: nė vienas projektuotojas neatsiliepė į kvietimą dalyvauti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Trečiadienis Klaipėdoje - be naujų COVID-19 atvejų

Trečiadienį šalyje buvo patvirtinti aštuoni nauji COVID-19 atvejai (vienas žmogus užsikrėtė antrą kartą), skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje naujų susirgimų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This