Už pagalbą kelyje – padėka Palangos pareigūnams

Regionas

Klaipėdos apskrities policija skelbia sulaukusi dviejų moterų padėkos.

Jurgita ir Nijolė nuoširdžiai dėkoja Palangos Reagavimo skyriaus viršininkui Donatui Mockaičiui ir vyriausiajam patruliui Limvydui Galdikui už suteiktą pagalbą kelyje, sugedus jų automobiliui.

Jurgita rašo, kad kovo 3 d. vyko į Palangą – vežė mamą į Palangos reabilitacijos ligoninę gydytis po sąnario keitimo operacijos. Tačiau kelionės tikslo nepasiekė, nes sugedo automobilis.

„Galiu drąsiai sakyti, kad mano laimei pro šalį važiavo Palangos miesto policijos Reagavimo skyriaus viršininkas Donatas Mockaitis ir vyriausias patrulis Limvydas Galdikas. Jie man ir mano mamai suteikė didžiulę pagalbą. D. Mockaitis pasirūpino mano mama – nuvežė į ligoninę, sunešė visus daiktus, palydėjo iki pat palatos. O tuo metu vyriausias patrulis L. Galdikas pasirūpino mano ir  kitų vairuotojų saugumu, nes mano automobilis sugedo važiuojamoje dalyje ir trukdė eismui.

Mes kartu su mama esame labai dėkingos minėtiems pareigūnams už suteiktą pagalbą. Labai džiaugiamės, kad mūsų šalyje dirba pagarbos verti pareigūnai. Dėka jų iškilusios problemos nėra tokios baisios. Ačiū labai“, –  policijai adresuotame laiške rašo Jurgita.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This