Muzikinio teatro siuvėjų dovanos – ne tik medikams

Kultūra

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras skelbia besirūpinantis ne tik medikų, bet ir savo darbuotojų saugumu: iki savaitės pabaigos juos planuojama aprūpinti teatro siuvėjų pasiūtomis apsauginėmis kaukėmis.

Muzikinio teatro siuvėjos, garsėjančios savo meistriškumu, jungėsi prie tūkstančius apsauginių veido kaukių visoje šalyje gaminančių siuvėjų, suvienytų dizainerio Roberto Kalinkino. Buvo pasiūta 1 300 kaukių ligoninių personalui.

Teatro siuvėjos taip pat parengė 240 apsauginių veido kaukių savojo teatro darbuotojams su užrašu „Muzika gydo“ ir teatro logotipu. Kaukės buvo siuvamos laikantis visų saugaus darbo karantino metu reikalavimų.

„Nuoširdžiai dėkojame medikams, esantiems priešakinėse karo su koronavirusu pozicijose. Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras prisideda prie šios kovos mintimis ir veiksmais. Visus  kviečiu padėti medikams –  likti namuose, atsakingai laikytis karantino sąlygų. Priartinkime susitikimo su gyvai atliekama muzika momentą! Tegul visų mūsų pastangos pagreitins visų išsiilgtą akimirką, kai vėl galėsime nevaržomai džiaugtis bendravimu ir sielą džiuginančia muzikos ir teatro švente”, – pranešime cituojama Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovė Laima Vilimienė.

Teatras primena, jog jo interneto svetainėje galima rasti muzikinių įrašų ir laisvą laiką skirti savišvietai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Muzikinio teatro atidarymo šventė - komisijos dar nepriimtame pastate  

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro pastatą rekonstravusiems statybininkams, kaip studentams prieš egzaminus, pritrūko laiko, tad šeštadienį suplanuotas atidarymo renginys vyks nesulaukus ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kultūra

Muzikinis teatras pagerbė geriausius savo kūrėjus

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras jau šeštą kartą Teatro dienos proga įteikė apdovanojimus „Pagauk bangą“, skirtus ambicingiausius kūrybinius iššūkius praėjusiais metais ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Kultūra, Svarbu

Kultūros projektų finansavimas: lems ir valdančiųjų nuomonė (atnaujinta)

Kultūros ir meno tarybą pakeitusi Klaipėdos kultūros ir meno politikos formavimo darbo grupė, antradienį susirinkusi į pirmą posėdį, didžiausią jo ...
2024-02-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This