Į darbą grįš dalis Klaipėdos savivaldybės valdininkų

Miestas

Švelninant karantino ribojimus, vis daugiau darbuotojų grįžta dirbti į darbovietes.

Klaipėdos miesto savivaldybė informuoja, kad karantino laikotarpiu aptarnaujant klientus prioritetas ir toliau teikiamas nuotolinėms paslaugoms. Prireikus paslaugų, jas galima užsisakyti el. būdu paslaugos@klaipeda.lt. Prašymai taip pat priimami elektroniniu paštu info@klaipeda.lt. Popierinius dokumentus galima įmesti į specialiai tam nurodytą vietą prie savivaldybės pastato Liepų g. 11 durų. Papildoma informacija dėl paslaugų teikimo ar dokumentų perdavimo teikiama telefonu (8 46) 39 60 66.

Tačiau nuo pirmadienio, gegužės 18 d., savivaldybės pradės etapais atnaujinti kontaktinį klientų aptarnavimą ir priimti lankytojus asmenis aptarnaujančiuose padaliniuose: Klientų aptarnavimo skyriuje, Civilinės metrikacijos ir registracijos skyriuje, Socialinės paramos skyriaus padaliniuose, Viešosios tvarkos skyriuje, Švietimo skyriuje.

Siekdama užtikrinti lankytojų ir asmenis aptarnaujančių darbuotojų saugumą bei COVID-19 ligos plitimo prevenciją, pirmuoju etapu Klaipėdos miesto savivaldybės administracija pagal keliamus reikalavimus įrengs patalpas, skirtas lankytojams priimti ir aptarnauti, nustatys klientų aptarnavimo karantino metu reikalavimus. Planuojama, kad pirmasis etapas bus įgyvendintas per dvi savaites.

Antrajame etape Klaipėdos miesto savivaldybė planuoja atnaujinti kontaktinį asmenų aptarnavimą. Išankstinės registracijos ar fizinės apsaugos pagalba bus ribojami lankytojų srautai, lankytojus planuojama konsultuoti kas 20-30 min., taip užtikrinant patalpų dezinfekciją ir vėdinimą.

Informaciją apie tikslią kontaktinio asmenų aptarnavimo pradžios datą žadama paskelbti vėliau.

5 Comments

  1. Rasa

    Kapinėse Lėbartuose nebeturi vadovų? O tvarkos geros nėra. Palangoje kapinėse prie kolonėlių pridėta laistytuvų: imk, laistyk, pastatyk į vietą… O pas mums Lėbartuose nei laistytuvų, o VANDENES kolonėlėse nėra. Klaipėdoje per sausrą, artėjant Tėvo dienai sudegė siurblys? Atsakyti gal turi Šakalienė, ėmusi tiesiogiai darbuotis ir kapinių priežiūroje?

    Reply
  2. Puota maro metu

    Visai nepasigedom tų darbą imituojančių valdininkų. Karantinas parodė, kad gyvenimas mieste be jų nesustojo. Nuotoliniu būdu dirbo… o atlyginimą gaus kaip už tikrą.

    Reply
  3. Se

    Karantinas parodė, kad savivaldybė su savo funkcijomis gali susitvarkyti dirbdama pusiniu pajėgumu. Tai reiškia , jog realiai vėjais taškomi mokesčių mokėtojų pinigai dideliai daliai darbą imituojančių biurokratų.

    Reply
    • Renaldas

      2019 m. UAB „Civitta” atlikta „Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos darbo veiklos vertinimo vertinimo studija” atskleidė, kad gyventojų skaičius 1 savivaldybės administracijos darbuotojui Klaipėdoje yra didžiausias iš visų 5 top Lietuvos miestų:
      Vilniaus m. sav. – 497 (vienam tarnautojui tenka miestiečių)
      Kauno – 432
      Šiaulių – 381
      Panevėžio – 353
      Klaipėdos – 320.

      Kitaip tariant, Vilniaus tarnautojas susitvarko su 36 proc. didesniu krūviu aptarnaujant miestiečių viešą interesą, nei Klaipėdos.

      UAB „Civitta” – ta pati, kuri tramvajaus reikalingumo studiją už 0,5 mln. EUR darė. Ši administracijos darbo organizavimo studija kainavo ~60 tūkst. EUR (tokią sumą nurodė vieno iš komitetų posėdyje dalyvavusi KMSA atstovė).

  4. O kam jie reikalingi

    Tokie kai Tkačik, Kubilienė eikit lauk . Jus nepageidaujami

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Aplinkosauga

Karšių žvejybos apribojimai Nemuno deltoje

Nuo balandžio 22 d. iki gegužės 20 d. Nemuno deltos regioniniame parke bus draudžiama gaudyti karšius. Įprastai šis draudimas įsigalioja ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Muzikinio teatro atidarymo šventė - komisijos dar nepriimtame pastate  

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro pastatą rekonstravusiems statybininkams, kaip studentams prieš egzaminus, pritrūko laiko, tad šeštadienį suplanuotas atidarymo renginys vyks nesulaukus ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Sveikata

Sėklidžių vėžys - pavojinga jaunų vyrų liga

Onkologinis susirgimas – diagnozė, kurią gali išgirsti ir jauni žmonės. Sėklidžių vėžys netgi vadinamas jaunų – 15-50 metų – vyrų ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Transportas

Baigta Baltijos pr. žiedinės sankryžos rekonstrukcija

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog baigti Baltijos pr., Šilutės pl. ir Vilniaus pl. žiedinės sankryžos rekonstrukcijos darbai. Šiuo metu rengiama techninė ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Mieste, mariose ir jūroje vyks „Audros smūgis 2024“

Balandžio 22 d. – gegužės 10 d. Lietuvos kariuomenės Karinės jūrų pajėgos vykdys didžiausias 2024 metais organizuojamas pratybas „Audros smūgis ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This