Klaipėdoje – naujas verslių moterų klubas

Miestas

Klaipėdoje veiklą pradeda verslių moterų „Turmalino“ klubas, vienijantis įvairių sričių verslininkes į aktyvią bendruomenę, veikiančią  pagal tinklaveikos principus. Tokie klubai veikia Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, jų Lietuvoje jau penki. Naujojo klubo bendrystės principas – kai pasiseka vienai, sekasi ir kitai.

Lauros Bružaitės nuotr.

Anot vienos iš klubo įkūrėjų Ramunės Kasparavičienės, moterys buriasi kartu, kad iš skirtingų sričių atstovių susibūrusi bendruomenė duotų galimybių moterims plėsti pažinčių ratą, mokytis įsiklausyti, megzti tvarius verslo ryšius ir kartu vystyti verslą. Klubo organizuojamuose verslo pusryčiuose moterys ne tik pristato savo verslus ar užmezga naujas pažintis, bet ir plečia savo socialinį kapitalą.

Neseniai veiklą pradėjęs Klaipėdos „Turmalino“ klubas vienija 11 aktyvių moterų, o klubo verslo pusryčiuose dalyvauja daugiau nei 20 žmonių. Pasak klubo vadovės Raimondos Ūsienės, versle svarbu dirbti pelningai, tačiau to galima siekti įdarbinant ne tik savo talentus, gebėjimus, bet ir pažintis.

„Nuolat skatiname plėsti bendruomenės ratą ir auginti pardavimus, didinti verslo žinomumą, mokytis ir tobulėti klubo „Start4networking“ mokymų platformoje”, – pranešime žiniasklaidai pažymi klubo vadovė.

Klubas veikia tinklaveiklos principais. Daug kam šis žodis asocijuojasi su tinkline rinkodara, tačiau tai skirtingi dalykai. Iš tiesų, tai viena iš seniausių formų užmezgant ryšius su klientais, todėl organizuojami verslo kontaktų renginiai, kurių metu keičiamasi informacija.

„Start4networking“ klubų veiklą planuojama plėsti ir į kitus miestus ir šalis. Klubo prezidentė Vilma Urbutė įsitikinusi, kad akivaizdžiai didėjantys klubo narių verslo rezultatai priklauso nuo dalyvaujančių moterų įsitraukimo ir tinkamo narių orientavimo bei tinklaveikos principų išmanymo.

Todėl klube kartą per mėnesį organizuojami bendri mokymai. Planuojama, kad iki 2024 metų „Start4networking“ klubai vienys daugiau kaip 1000 stiprių, profesionalių ir savimi pasitikinčių moterų verslininkių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This