Klaipėdiečiui sėkmę loterijoje atnešė paties pasirinkti skaičiai

Miestas

Didžiausių prizų loterijos Lietuvoje „Eurojackpot“ laimėjimai stebina ir toliau. Pirmąjį spalio penktadienį rekordinę sumą – 697 297 eurų – laimėjo žaidėjas iš Klaipėdos, kuris pagerino rugpjūtį žaidėjo iš Elektrėnų pasiektą 585 793 eurų laimėjimą. Abu šiuos laimėjimus atnešė bilietai, pirkti su asmeniniais laimingais skaičiais.

„Manau, jog mano laimėjimas yra puikus pavyzdys, kaip progoms pirkti loterijos bilietai gali atnešti tokius didelius laimėjimus, kad net sunku suvokti“, – taip pokalbį pradėjo Robertas, šią savaitę iš Klaipėdos atvažiavęs į Vilnių atsiimti rekordinio loterijos „Eurojackpot“ laimėjimo.

Robertui atiteko 5+1 „Eurojackpot“ kategorijos prizas, laimimas atspėjus 5 pagrindinius ir 1 papildomą skaičių iš 2 galimų. Šį kartą 2 091 084 eurų sumą lygiomis dalimis pasidalino trys žaidėjai – lietuvis, vokietis ir vengras.

Laimėjimui dar daugiau netikėtumo bei emocijų suteikia ir tai, kad Robertas šeštadienį žiūrėjo „Eurojackpot“ laidos transliaciją, tačiau tik po kurio laiko suprato, kaip jam pasisekė.

„Loterijos bilietus perku artėjant artimųjų gimtadieniams, su kuriais susijusius skaičius ir pasirenku biliete. Šeštadienį žiūrėjau laidos transliaciją, užsirašiau iškritusius skaičius, bet tik po kurio laiko supratau, kad dalis jų sutapo su mano pasirinktais laimingais skaičiais. Rodos, visada svajojau laimėti, o kai svajonė išsipildė, negaliu tuo patikėti“, – teigė Robertas.

Vyras sakė, kad dar nežino, kaip išleis beveik 700 000 eurų laimėjimą. Svarbiausia – sumą investuoti taip, kad laimėjimu galėtų džiaugtis dar ilgai.

Išgirdęs klausimą, kodėl žaidžia būtent „Eurojackpot“, Robertas sakė, kad jam labiausiai patinka galimybė įsigijus bilietą už 2 eurus laimėti iki 90 milijonų eurų.

„Lietuviai dar nelaimėjo didžiausio galimo „Eurojackpot“ prizo, bet tikiu, kad sunkiai suprantamo dydžio laimėjimai visai čia pat. Jau vien mano laimėjimas milžiniškas. Žinau, kad vasarą Palangoje ir Elektrėnuose buvo laimėtos didžiulės sumos, taip pat 5+1 prizai. Tikiuosi, kad ir šių žaidėjų, ir mano sėkmė įkvėps ir kitus žaidėjus“, – sakė laimėtojas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Klaipėdoje - 697 297 Eur laimėjimas

Loterijos „Eurojackpot“ žaidėjas iš Klaipėdos laimėjo 697 297 Eur. Tai – trečias kartas per trumpiau nei penkis mėnesius, kai Lietuvoje ...
2020-10-03
Skaityti daugiau

Regionas

Loterijoje palangiškis laimėjo per 360 tūkst. eurų

Sėkmė loterijoje aplanko pačius įvairiausius žaidėjus – vieni laimingus bilietus gauna dovanų, kiti stengiasi įsigyti paskutinį parduotuvėse prie kasos likusį ...
2020-07-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This