Naujametinis savaitgalis: policijos netrūks ne tik postuose

Fotoreportažai, Transportas

Ketvirtadienį nuo 13 val. prie įvažiavimų į savivaldybių centrus ir didžiuosius miestus trečią kartą per sugriežtinto karantino laikotarpį  pradėjo kurtis patikros punktai. Šįkart jie veiks iki sekmadienio, sausio 3-iosios, 21 val.

Tiesa, bent jau vienoje pagrindinių įvažiavimo į Klaipėdą arterijų – Liepų gatvėje – kontrolė buvo pradėta vykdyti tik prieš 14 val.

Lietuvos policijos atstovas Ramūnas Matonis Žinių radijo laidoje „Ryto espresso“ ketvirtadienio rytą sakė, kad policijos pareigūnai judėjimą kontroliuos visose savivaldybėse.

„Per tuos du savaitgalius pastebėjome, kad didesnis judėjimas yra pačioje savivaldybės teritorijoje. Tad siekiant suvaldyti šį judėjimą ir šiek tiek jį riboti daugiau dėmesio šį savaitgalį skirsime ribojimams savivaldybių ribose“, – teigė R. Matonis.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, jog gruodžio 31 d. ir sausio 1 d., pasitelkus policijos rėmėjus, šaulių sąjungos ir kitų tarnybų atstovus, bus stiprinamas patruliavimas viešose Klaipėdos apskrities vietose – parkuose, paplūdimiuose, aikštėse, prekybos centruose ir kt.

„Patruliuojantys pareigūnai ne tik užtikrins viešąją tvarką Klaipėdos miesto bei Klaipėdos apskrities viešose erdvėse, bet ir tikrins, kaip laikomasi karantino reikalavimų, ar asmenys nesiburiuoja viešose vietose, prekybos centruose, ar tinkamai dėvimos veido apsaugos priemonės”, – teigiama policijos pranešime.

Paskutinę praėjusių metų dieną Klaipėdos postuose patikrinti 6448 automobiliai, neįleisti 102, neleista išvažiuoti iš Klaipėdos miesto be būtinos priežasties 5 automobiliams, surašyta 15 protokolai už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Sulaikyti trys karo prievolės vengiantys šauktiniai.

Tuo metu sausio 1-ąją Klaipėdos postuose patikrinti 4593 automobiliai, neįleisti 157, surašyta 13 protokolų dėl to, kad automobiliuose buvo daugiau nei leidžiama asmenų iš skirtinģų šeimų. Sulaikyti dar du karo prievolės vengiantys šauktiniai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Artėja laikas sumokėti per karantiną nemokėtas PSD įmokas

Įprastai savarankiškai dirbantys gyventojai, kurie nedirba dar ir samdomo darbo ir nėra draudžiami sveikatos draudimu valstybės lėšomis, kiekvieną mėnesį turi ...
2024-03-19
Skaityti daugiau

Miestas

Naujuosius Klaipėda pasitiks su lazerių šou

Ledo pramogos, šiuolaikiniai muzikos ritmai ir spalvingas lazerių šou – tokį šventinį kokteilį kviečia skanauti naujametinė Klaipėda. Šventiniu epicentru tradiciškai ...
2023-12-31
Skaityti daugiau

Regionas

Neringoje - kalėdinis šviesų šokis

Šventinis laikotarpis Neringoje bus lydimas ypatingo kalėdinio šviesų šokio, kuris į naktinį Kuršių nerijos dangų palydės neringiškių bei kurorto svečių ...
2023-12-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This