Po vakcinacijos Klaipėdoje mirė senolis

Koronavirusas, Svarbu

Antradienį Klaipėdos miesto poliklinikoje vykdant senjorų vakcinaciją vieną iš jų čia popiet ištiko mirtis.

Pasak poliklinikos vyr. gydytojos Loretos Venckienės, 78-erių vyras buvo atėjęs skiepytis antrą kartą „Moderna” vakcina. Gavus skiepą jam dar sėdint laukimo patalpose, kur pasiskiepijusieji prašomi pabūti apie 15 minučių, vyrui pasidarė bloga ir buvo iškviesta greitoji pagalba. Ji iškvietimą savo 12.25 val.

„Reanimacija truko apie pusantros valandos. Deja, bet nesėkmingai”, – sakė L. Venckienė.

Pasak jos, skiepijimo procesas dėl šio incidento nenutrūko, nes žmogų buvo bandoma atgaivinti kitose patalpose.

Apie šią mirtį trečiadienio rytą jau skelbia ir Klaipėdos policija savo įvykių suvestinėje. Rašoma, kad 1943 m. gimęs vyras mirė 13.40 val. Kartu informuojama, jog pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Iš viso antradienį šiame vakcinacijos centre buvo paskiepyta apie 620 senjorų. Dauguma jų rinkosi „Pfizer” vakciną.

Vasario pabaigoje Valstybinės vaistų kontrolės tarnyba (VVKT) buvo pranešusi apie 77 metų vyro mirtį, įvykusią Pasvalyje praėjus vos kelioms minutėms po vakcinacijos nuo COVID-19. Pacientas buvo skiepijamas pirmąja „AstraZeneca“ vakcinos doze. VVKT tada patikino, kad mirtis nėra siejama su vakcina, greičiau su gretutinėmis ligomis, kuriomis sirgo asmuo.

Kovo pradžioje Panevėžyje po skiepijimo „Pfizer-BioNTech“ vakcina mirė blogai pasijutusi 80-metė. Jos mirties medikai irgi nesiejo su vakcinacija.

Sausio pabaigoje viešojoje erdvėje pasirodžius informacijai apie Norvegijoje fiksuotas 23 netrukus po vakcinavimo įvykusias silpnos sveikatos, senyvo amžiaus asmenų mirtis, VVKT dalinosi Europos vaistų agentūros ir Norvegijos atsakingųjų institucijų vertinimu, kad minėtos mirtys nėra susijusios su vakcina. Visi mirusieji paskiepyti norvegai buvo 80-90 metų slaugos namų gyventojai ir sirgo sunkiomis, turinčiomis įtakos išgyvenamumui ligomis.

38 Comments

  1. Geno cidas

    Kada Eutanaziją dar kitaip eksperimentą su žmonių kūnais, kai eksperimentai aplamai uždrausti ne vienu net ir tarptautinės teisės įstatymu, kada nustosit tai vadinti skiepijimu kitaip vakcinizacija kai visa tai šlykštus melas???. Beje Jei nėra prievartos, o spaudimą ir manipuliaciją, galima pavadinti ir gi savotiška prievarta, noes tai kita pievartos forma, bet daiktus vadinant savo vardais, tai yra vis tiek prievarta. Todėl spaudimas ir manipuliacija tai ta pati pievarta, tik kita jos foma, norint daiktus vadinti tik savo vardais. O kartais turinti ir labai sunkų emocinį ir psichinį atspalvį? tai TUO LABIAU JEI JAU “SAVANORĮ” KURIS BUVO APGAULE NUŽUDYTAS NEVA NE NUO SKIEPO MIRĘS, ĮSIPAREIGOKITE BENT PER TAM TIKRĄ LAIKĄ PALAIDOTI UŽ VALSTYBINES LĖŠAS, PADENGIANT VISAS PADORAUS ŠIUOLAIKINIO LAIDOJIMO PROCEDŪRŲ IŠLAIDAS, ŠARVOJIMĄ, KARSTĄ, KREMAVIMĄ JEI ŽMOGUS PAGEIDAVO BŪTI KEMUOJAMAS, DUOBĖS KASIMĄ, NEPAMIRŠTANT RŪBŲ VELIONIUI, NUPRAUSIMO, PERENGIMO IR JEI REIKS LYDĖJIMO Į PAGAIDAUJAMĄ KREMATIUMĄ ARTIMŪJŲ APMOKĖJIMUI, NEPALIEKANT ŠIOS NAŠTOS IR TAIP SKAUSME IR AŠAROSE PASKANDINTUS ARTIMUOSIUS, TAPUS BANDOMUOJU TRIUŠIU, O GAL TIESIOG MĖSOS GABALU LENGVA RANKA NURAŠOMU IŠ GYVŪJŲ REGISTRO, ČIA KAIP TOI PATARLĖI APIE ARKLĮ KURIS PABAIGOJE VIS GI NUŠAUNAMAS. Apie nuvarytą arklį kuis vis gi nušaunamas, jis benje turi teisę pies tai pasirinkti laidojimo būdą. Ir ajm turi būti tai parnešta iš anksto apie galimas pasekmes ir pažymimas jo pasirinkimas. Velionio aelgesys su palaiakais ir velionio piešmitinis pageidavimas tai šventa. Nežiūint š tai kad jis jums nuvarytas arklys, ar mėsos gabalas. GAL LIETUVA PASIEKS DAR GILESNES ISTORINES AUKŠTUMAS KAIP HITLERIO LAIKAIS, KAI LAVONUS TIESIOG VIENAS ANT KITO SUMESDAVO Į DUOBĘ.

    Reply
  2. TESMO VALANDA

    Kada Eutanaziją dar kitaip ekspeimentą su žmonių kūnais, kai ekspeimentai aplamai uždrausti ne veinu tatrptautinės teisės įstatymu, nustosit vadinti skiepijimu kitaip vakcinizacija???. Beje Jei nėra pievatos, spaudiams i manipuliacija, galima pavadinti i gi savotiška prievarta, i kartais turintį labai sunkų emocinį i psichinį atspalvį? taI TUO LABIAU JEI JAU SAVANOĮ SAVIŽUDĮ, KUIS BUVO APGAULE NUŽUDYTAS NEVA NE NUO SKEIPO, ĮSIPAREIGOKITE PER TYAM TIKRĄ LAIKĄ PALAIDOTI UŽ VALSTYBINES LĖŠAS, PADENGIANT VISAS PADORAUS ŠIUOLAIKINIO LAIDOJIMO POCEDŪŲ IŠLAIDAS, ŠARVOJIMĄ, KARSTĄ, KEMAVIMĄ, DUOBĖS KASIMĄ, NEPAMIRŠTANT RŪBŲ VELIONIUI, NUPRAUSIMO, PEENGIMO IR JEI REIKS LYDĖJIMO Į KĖDAINIUS ARTIMŪJŲ APMOKĖJIMUI, NEPALIEKANT ŠIOS NAŠTOS IR TAIP SKAUSME IR AŠAROSE PASKANDINTUS ARTIMUOSIUS, TAPUS BANDOMUOJU TIUŲIU, O GAL TIESIOG MĖSOS GABALU LENGVA RANKA NURAŠOMU IŠ GYVŪJŲ REGISTRO, ČIA KAIP TOI PATARLĖI APIE ARKLĮ KURIS PABAIGOJE VIS GI NUŠAUNAMAS. o GAL LIETUVA PASIEKS DAR GILESNES ISTORINES AUŠTUMAS KAIP HITLERIO LAIKAIS, KAI LAVONUS TIESIOG VIENAS ANT KITO SUMESDAVO Į DUOBĘ. nES AKI KUIE NURAŠYTI NERAGBINGOS VALSTYBĖS PENSIINIO AMŽIAUS ŽMONĖS NET GIMINAIČIŲ NETURI. Jūs nusikaltimų vykdytojai. LAUKIAMI NAUJOJOJO NIUMBERGO POCESO RSARAŠUOSE, I JIS LABAI DIDELIS. jŪSŲ TESIMO VALANDA ATEIS NESVARBU KIEK SPĖSITE IŠNAIKINTI ŽMONIŲ. iR BEJE NEPAMIŠKITE KAD TUITE JŪS SIELĄ, BEI SAVO SULAUAKSITE I PO SAVO PATIES KŪNO MIRTIES, BEI UŽSIDIRBSITE NEGERO UŽDARBIO, I NAUJAMAE GIMIME, tOKIE NUSIKALTIMAI JŪSŲ SIELOS YRAŠUOSE NEIŠSITRINS. nESVARBU KĄ RAŠYS VADOVĖLIAI. jŪS TUITE SAVO GYVENIMŲ ISTORIJĄ KAIP SIELOS, KARMOS REIKALUOSE YRA DAR VIENAS TEISMAS, NIEKAS NEBUS PAMIRŠTA, NORS NAUJAI GIMĘ JŪS VISKĄ PAMIŠITE, VISUS SAVO GYVENIMUS.

    Reply
  3. Medikė

    Nėra dėl ko ginčytis ir šaipytis vieniems iš kitų.Niekas nežino kaip ta pandemija kilo.Niekas nežino ir vakcinų poveikio.Tam reikia laiko.Žmonės pavargo bijoti,todėl bando gellbėtis nežinodami ar tai padės.Gal ir gerai.Nors kažkiek laiko bus ramūs.Be to,staigi mirtis tikrai geriau negu 2-3mėn reanimacijoj tįsoti ir po to numirt arba likti neigaliu.Aš pasiskiepijau.Esu med.darbuotoja.Morališkai dabar lengviau,o rezultatus žinosim gal po kokių 10metų.Graudu,kai vyksta ginčai šia tema,o tiesos niekas iš mūsų nežino.Tad išlaikykime ramybę,pagarbą vieni kitiems.Gerbkime žmonių pasirinkimą.Aš savo seniems tėvams neleidžiu skiepytis,bet kas pasakysar gerai elgiuosi.Taigi sveikatos visiems ir tolerancijos

    Reply
    • Sanitaras

      Viskas puikiai parasyta SAM po skiepo vis dar esi vyruso nešiotojas tik jau tylus … tai kam tas skiepas ? Jai automatiškai tampi pavojingas tam kuris neskiepytas ir tam kas skiepytas !!!

  4. !!!

    Kada baigsit vyresnius žmones vadinti SENOLIAIS,atsilikėliai žurnalistai

    Reply
  5. Lina

    ŽIAURUS MEDIKU CINIZMAS………..NUŽMOGEJIMAS………IR ŽINIASPAUDA TOKIA PATI.

    Reply
  6. beata

    jo, jo -žmogui po skiepo pasidaero BLOGA, jis miršta, o jie sako- tai ,,nesusiję” su skiepų.
    KLOUNAI.
    Kam tada sako pasėdėti priimamajame po skiepo?
    Čia tas pats būtų-mašina pervažiuoja žmogų, o jie sako-Ne, ne ,tai nesusiję su mašoina, žmogus mirė, nes turėjo gretutinių ligų.

    Ir KODĖL poliklinikoje nebuvo REANIMUOJKAMAS, o lauke GMP???? Poliklinikoje NĖRA medikų?? Skiepija tualetų valutojos?

    Reply
  7. Tikintis savo protu

    Taip taip…anksčiau jei susirgai, tai Covid-as, papildomų jokių ligų nebeturėjome, o dabar gelbėjam žmoniją iki galo neištirtomis vakcinomis, ir pasiskiepijęs, jei numirei- pas žmones jau atsirado gretutinės ligos, kosmosas 😉

    Reply
    • Aidas

      Teisisškai, jei žmogus mirė nuo nekokybiškų skiepų, jo artimiesiems, turi būti išmokoma kompensacija, o jei gretutinės liga, tai pats kaltas, kad sirgo.

  8. T

    Paskaičius komentarus, susidaro įspūdis, kad senis buvo nemirtingas, bet vakcina jį pražudė. Užuojauta.

    Reply
  9. Neaišku

    Man vat kas neaišku , kaip mirdavo senoliai, sirgę gretutinem ligom, nu rašydavo ant civid-19 o kaip po skiepo miršta, tai nurašo ant gretutinių ligų.

    Reply
    • Rsasa

      Lygiai taip pat, kai anksčiau visi netikintys virusu rėkė, kad mirė žmogus ne nuo koronos, o nuo gretutinių ligų.

    • Bbd

      Tikinčius virusu reiktų žymėti aant kaktos tatuiruote. Būtų kaip debilo antspaudas.

  10. Kamile

    Rudis pilnai sutinku su jūsų išsakyta nuomone. Aš nesuprantu ar jiems viskas gerai yra su logika. Per TV skelbia kad tiek ir tiek mirė užsienyje nuo skiepo ir jaunų žmonių. Lietuvoje irgi prasidėjo mirtys. Ir dar jie skelbia kad gauta ir jonson vakcina ir ką jie nori pasakyti kad žmonės kvailiai ir po tokių pranešimų per TV skiepysis. Lygina su žaibu ,su loterijom kad gali būti tie krešuliai kaip ir loterija vienam iš kazkiek . Baisu . Jug kiek jaunų moterų naudoja kontraceptinės tabl. Ar yra ištirta ar gali gaut tuos skiepus nuo kurių krešuliai susidaro?? Niekur nedings ta korona ji atėjo kaip ir gripas,teks išmokti gyventi . Gundo žmonės kas pasiskiepys galės kavinės lankyt, įvairius renginius , nejau tiek vertas žmogaus gyvenimas .

    Reply
    • Aš

      Tai PO ar NUO?

  11. Jetau, jetau

    Tikrai. Anksčiau, prieš pandemiją, kai neskiepijo nuo Covid, senoliai niekada nemirdavo. Jei ir numirdavo, tai tvarkingai, savo lovoje, su pižama. Na, o jei nelaimei, numirdavo ligoninėje, tai ne nuo ligų, o dėl daktarų.

    Reply
  12. Užjaučiu!

    Ką padarysi? Žmonės nesupranta ir nenori suprasti. Tegul daro kas kaip nori. Aš jau apsisprendžiau, jokio skiepo. Jei reikės į mišką gyvent išeisiu, bet nesiskiepysiu. Jei vers skiepytis, rašysiu į žmogaus teisių teismą. Tegu jie pasako, ar galima versti jei žmogus nenori.

    Reply
    • Sv

      Negirdėjau, kad ką nors būtų vertę skiepytis. Žmonės pasirenka patys. Aš pasirinkau skiepą ir džiaugiuosi jį gavusi. Kiekvienas laisvas išreikšti savo valią?

  13. Furhrer

    Na ka, norma jau zmones vidury dienos su chemine injekcija uzlenkinet

    Reply
  14. VERA

    VALDZIAI KAD TIK DAUGIAU SUSKIEPYTI,NESVARBU JIEMS,SERGI TU AR TU KA,NES KITAIP JEI ATSAUKS KARANTINUS,NUIMS SKIEPUS,TAI VALSTYBE NEGAUS DIDELIU PINIGU IS EUROPOS SAJUNGOS,ZMONES MASTYKIT,KAD VALSTYBEI JUS NERUPIT,O JIEMS RUPI MILIJONAI IS ES.

    Reply
    • Urte

      Viskas senai žinoma. Bet ką padarysi, ne visi masto. Kai kas galvoja kad čia taip jais rūpinamasi. Neidesi su samciu žmogui smegenų.

  15. Suprantu

    Aš irgi atiduočiau galus, jei reiktų porą valandų stovėti lauke, be to, visą tą laiką didžiulis stresas.

    Reply
  16. pagal spaudą

    Man baisu..gyveno žmogus,kad ir senas jau,bet gyveno,ir būtų gyvenęs,atėjo pasiimti,galimai,mirties…baisu..baisiau nereikia

    Reply
    • Anonimas

      Jei tas zmogus butu gyvenęs su Dievu sirdyje , jis net nebutu cia atejes.

  17. Piktas

    Kai žmogus turintis krūva gretutinių sveikatos problemu miršta ir pas jį randa koviduka,tai iškarto aišku,kad mirė nuo kovido,o kai miršta per kelias min.po vakcinos,tai tik sutapimas,paaiškina,kad buvo senas turėjo gretutinių ligų,tiesiog atėjo laikas matyt. It dėl tokios mirties juk neskauda tiek širdies niekam,kaip kai miršta ale nuo kovydo tada kila panika,per visas žinias rėkia visi,liūdi visa Lietuva…

    Reply
    • Anonimas

      Tai faktas, kad tik skiepyt.. iškart po vakcinos bloga pasidare ir mirtis.. ne ne tai ne vakcina ?‍♀️ nesidengit šalutinėmis ligomis, o tirkit vakcina iki galo, o tada skiepyt imkites ‼️✔

    • Žiauru

      Prasidėjo žmonių žudymas, neduok dieve…

    • Vakceras

      Na ir ką ta tavo nuoroda? Reakcija penkiems iš MILIJONO. Ir dar iš karto pastebima, niekas nuo jos nemirė. Teleloto aukso puodą laimėti šansų kir kas daugiau nei tokios reakcijos sulaukti.

  18. MIRĖ NE NUO SKIEPO, BET TIKRIAUSIAI, KAD RUSAI PUOLA SU SPUTNIKU V KOSMONAUTIKOS DIENĄ?

    .

    Reply
    • Ha, ha, ha!

      Ir Visvien jie eis skiepytis. Kad ir žinos kad po skiepo gali neisgyventi . Ir dar sako kad mūsų žmonės protingi! Avinų banda! ??

  19. Pablo

    Senjorai susimastikit

    Reply
    • Senjoras 60+

      Aš susimąsčiau. Pasiskiepijau. Gyvas ir sveikas. kas toliau????

  20. Rudis

    ZINOT KYLA KLAUSIMAS,JEI MIRSTA NUO GRETUTINIU LIGU IR NE PIRMA KARTA KAIP JUS ISSIREISKIAT;TAI KODEL JUS JUOS SKIEPIJAT?KITIEMS GAL NEGALIMA?JEI UZSIENIO SPAUDA NEBUTU PARASIUSI,KAD TAI SUSIJE SU SKIEPAIS JUS GI IKI NUKRITIMO AISKINAT KAD NE.SENESNIUS ZMONIU REIKIA SVEIKATA ISTIRT,O KAS CIA ZAIS,GYDYTOJAI PAVARGE,ZMONES TAIP PAT,LABAI PATOGU VAKCINUOT,NESVARBU KAS BUS,O MUSU TIEK MAZAI LIKO.SKAITAI IR SUPRANTI KAD NERA DIENOS,KAD KAZKAS NUO KAZKO NEZUTU.AUTOMATISKAS NYKIMAS. GAILA,PERSPEKTYVA NEKOKIA,…..

    Reply
  21. Romkis

    Juk tokio amziaus zmones mirstama ne nuo skiepu, o nuo senatves,nes turi gretitiniu ligu

    Reply
  22. Elena

    Kažin kiek jų mirė po skiepo namie…” tikrai ne nuo skiepo”…tokios statistikos nesužinosim 🙁

    Reply
  23. Anonimas

    Ko stebėtis, kad mirė? Jeigu, kaip skelbia spauda, Klaipėdoje laukiant skiepo, reikia keletą valandų stovėti eilėje ir gal net lauke, tai ko kito iš senjorų tikėtis??

    Reply
  24. Žinoma

    Tai žinoma, kad nesusiję su vakcina. Jei taip mirtų, turėdami teigiamą koronos testą, tai iškart būtų sakoma, kad mirė nuo koronos. Bet kai mirštama tik suleidus vakciną, tai tada mirties priežastys visai kitos. Kiek galima kabinti makaronus

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Pradės projektuoti poliklinikos rekonstrukciją

Uostamiesčio savivaldybė skelbia, kad netrukus bus pradėtas rengti Klaipėdos miesto poliklinikos kapitalinio remonto techninis projektas. Miesto savivaldybė jau baigė konkursines ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Sveikata

Miesto sveikatos įstaigoms siekia gauti 7 mln. eurų paramos

Klaipėdos savivaldybė skelbė, jog parengė investicinį planą ir jau pateikė paraišką finansavimui gauti, kad Sveikatos centro veikloje dalyvaujančios miesto gydymo ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Miestas

Biržos tiltą remontuoti nori viena, o projektuoti polikliniką - 5 įmonės

Trečiadienį, pasibaigus pasiūlymų pateikimo terminui dėl antrą kartą paskelbto Biržos tilto per Dangės upę kapitalinio remonto ir tvarkybos darbų konkurso, ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This