Per Jūros šventę – ne tik smulkios vagystės (papildyta)

Kriminalai ir nelaimės

Įprastai Jūros šventės metu aktyviai darbuojasi kišenvagiai, nuo kurių nukentėję žmonės ne visi kreipiasi į pareigūnus. Gal dėl to policijoje sulaukta vos kelių panašaus pobūdžio pranešimų.

60- metė moteris pranešė, kad penktadienį apie 14.30 val Danės g. iš jos rankinės dingo piniginė, kurioje buvo apie 22 eurai, dokumentai, banko kortelė.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Tuo metu ankstyvą šeštadienio rytą, apie 5.38 val. Tiltų g.–Turgaus g. sankryžoje pastebėta, kad, prapjovus prekyvietės palapinę, iš jos pavogta konditerijos gaminių. Žala – apie 500 eurų.

Dar didesnių nuostolių patyrė 26 metų vaikinas. Penktadienį apie 15 val. jis pastebėjo, jog iš daugiabučio kiemo Sportininkų g. dingo motociklas „Honda”, kurio vertė – 2000 eurų.

Per šventę netrūko ir konfliktų, kurie įprastai kyla tarp alkoholio padauginusių asmenų. Vienas vyras buvo apiplėštas.

Ankstyvą penktadienio rytą, apie 4 val., Taikos pr. prie baro įvykus muštynėms nukentėjo 33 ir 37 metų vyrai. Pastarasis perduotas medikams.

Tuo metu į policiją šeštadienį kreipęsis 30- metis pranešė, jog apie 7.50 val. Tiltų g. prie baro jį sumušė nepažįstamas asmuo. Įvykio vietoje sulaikytas 27 metų įtariamasis.

Nukentėjusysis po medikų apžiūros ligoninėje gydomas ambulatoriškai.

Dar vienas vyras buvo užpultas Klaipėdos senamiestyje sekmadienio vakare. 50- metį vyrą apie 23 val. užpuolę keli asmenys pargriovė ant žemės ir sumušė. Ištrūkęs ir pabėgęs nukentėjusysis pastebėjo, kad iš šortų kišenės dingo mobiliojo ryšio telefonas „Samsung Galaxy A5“ ir piniginė, kurioje buvo asmens dokumentai, mokėjimo kortelė ir apie 150 eurų. Iš viso jis patyrė 650 eurų žalą.

Dėl šio fakto policija pradėjo tyrimą dėl plėšimo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis*

Žymus kultūrologas, menotyrininkas bei visų kitų galų meistras Spyglys negalėjo pro ausis praleisti didžiai įdomaus per radiją vykusio pokalbio, kuriame ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

ELTA

Nacionalinio miškasodžio metu šalyje pasodinta daugiau nei 100 girių

Šeštadienį Lietuvoje vyko Nacionalinis miškasodis „Kad giria žaliuotų“, kurio metu visoje šalyje pasodinta daugiau kaip 100 girių. „Lietingas lietuviškas oras ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

Regionas

Kretingos rajone - nuo japonų iki Lietuvos grafų tradicijų

Kretingos kraštas vilioja gamtos grožio ir žmogaus kūrybos harmonija. Ilgėjančios dienos, skaisčiai šviečianti saulė ir pagaliau atėjęs pavasaris vis dažniau ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

Verslas

Pelningiausiai iš savivaldybės įmonių pernai dirbo „Klaipėdos vanduo“

Praėjusiais metais visos savivaldybės įmonės dirbo pelningai. AB „Klaipėdos vanduo“ grynasis ataskaitinių finansinių metų pelnas siekė 5 218 881 eurą. ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Bute aptiktas irstantis moters kūnas

Penktadienio rytą, apie 9 val., Klaipėdoje, Laukininkų g. esančiame bute rastas mirusios, spėjama, 70- metės moters jau irstantis kūnas be ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This