„Tūkstantmečio vaikų akademija“ kviečia į mokslų konferencijas

Švietimas

Lapkričio 26–28 ir gruodžio 10–12 dienomis 14–19 metų moksleiviai iš visos Lietuvos kviečiami į „Tūkstantmečio vaikų akademijos“ rengiamas Humanitarinių ir socialinių mokslų bei Tiksliųjų ir gamtos mokslų konferencijas.

Viganto Ovadnevo nuotr.

„Daugiau nei 98% rudens sesijoje dalyvavusių vyresnio amžiaus moksleivių atskleidė, kad savo laisvą laiką skirti mokslams akademijoje jie norėtų ir vėl. Sulaukėme daugybės prašymų paskaitas padaryti prieinamas ir toliau nuo didžiųjų miestų gyvenantiems paaugliams, taip pat – smalsiems suaugusiesiems, todėl šį kartą akademiją bus galima stebėti ir gyvai internetu“, – pranešime spaudai cituojamas „Tūkstantmečio vaikų akademijos“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

Renginys prasidės penktadienio popietę, vyks visą šeštadienį, o sekmadienį perpiet akademijos studentai savo rankose jau laikys diplomus. Konferencijose savo žiniomis su studentais dalysis prof. Alfredas Bumblauskas, dr. Osvaldas Rukšėnas, doc. Jonas Dagys, Oksfordo studentė Gabrielė Makarevičiūtė ir daugybė kitų lektorių.

„Beprotiškai džiaugiamės, kad bendruomene tampa ne tik studentai, bet ir lektoriai. Rudens sesijoje paskaitas skaitys didžiausių moksleivių simpatijų po paskaitų vasarą sulaukę politologas Linas Kojala, mokytojas Ričardas Jankauskas, NASA tyrimų centre stažuotę atlikęs Aivaras Vilutis, mikrobiologas Donatas Staniulis“, – teigė L. Šeškus.

Tiksliųjų ir gamtos mokslų konferencija internetu vyks lapkričio 26–28 dienomis. Humanitarinių ir socialinių mokslų konferencija internetu vyks gruodžio 10–12 dienomis.

Klaipėdiečiai kviečiami perkant bilietą įrašyti kodą „KLAIPEDIETIS“ – su juo pirkusiems studentams bus dovanojama pica į namus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This