„Pikaso“ pristato naują dainą

Kultūra

Kovo 17-ąją startuos grupės „Pikaso“ koncertinis turas „Istorija tęsiasi“. Likus mėnesiui iki suplanuotų aštuonių pasirodymų, grupė pristato naują kūrinį „Per mažai nakties“.

„Tai pirmasis kūrinys mūsų istorijoje, kurį Youtube kanale pristatysime su karaokės versija – galimybe dainuoti patiems gerbėjams. Iki koncertų turo, kurį pradėsime Alytuje, liko vos mėnuo. Norime, kad publika galėtų kartu dainuoti ne tik jau žinomus hitus, bet ir šią naują dainą“, – sako „Pikaso“ vaikinai.

Jie pripažįsta, kad jiems, kaip vyrams, kartais taip pat pristinga teisingų žodžių pojūčiams išreikšti.

„Nauja daina „Per mažai nakties“ gali padėti tiems, kurie įsitikinę, esą nemoka gražiai arba daug kalbėti. Kartais meilei reikia tylos, kartais – įrodymų darbais, bet niekas dar neatšaukė esminės taisyklės „Kalbančios širdys“. Žemėje tarp visų gyvųjų turime unikalią galimybę išreikšti mintis ir emocijas žodžiais. Nuoširdžių pokalbių apie jausmus ir potyrius reikia visiems, nepriklausomai nuo amžiaus ir lyties, – teigia atlikėjai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

„Pikaso“ pristato naują dainą ir pradeda jubiliejinį koncertinį turą

Grupė „Pikaso“ naują kūrinį „Tikiuosi, tu ne viena“ ir netrukus išvyks į jubiliejinį koncertinį turą „9131“, skirtą pažymėti grupės gyvavimo ...
2024-02-13
Skaityti daugiau

Kultūra

„Pikaso“ pristato naują „Per marias" versiją

Pirmoji kūrinio versija „Per marias“ pasirodė prieš dvidešimt metų, kai 2002-ųjų gruodį buvo išleistas ketvirtasis grupės „Pikaso“ albumas „Bomba“. Mažiau ...
2023-02-10
Skaityti daugiau

Kultūra

„Pikaso“ atnaujino „Baltą laišką“

Artėjančių Kalėdų proga grupė „Pikaso“ paruošė naują dainos „Baltas laiškas“ versiją ir skelbia apie planuojamą koncertinį turą per Lietuvą, kurio ...
2021-12-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This