Vandenlenčių parko plėtrai – 1,7 mln. eurų

Regionas

Bendrovė „313 cable park“ plečia šalia Palangos įsikūrusį vieną didžiausių vandenlenčių parkų pasaulyje. Parko atnaujinimui ir plėtrai 1,7 mln. eurų finansavimą suteikė lietuviško kapitalo neobankas „SME Bank“.

Pranešama, jog Kretingos rajone esantis vienas moderniausių vandenlenčių parkų pasaulyje veiks jau penktus metus ir šiais metais lankytojus pasitiks atsinaujinęs. Parkas siūlys išbandyti naujai įrengtą jau trečią „Sesitec“ sistemą ratu, 50 „UNIT parktech“ figūrų bei pasirinkti poilsį naujai įrengtuose, erdvesniuose nameliuose. Taip pat klientus pasitiks sutvarkyta parko infrastruktūra bei pramogų ir žaidimų zona vaikams.

„Pastebime, kad po pandemijos vis daugiau žmonių atranda pramogas gryname ore. Pagrindinė mūsų parko vizija – sukurti vietą, kurioje galėtų treniruotis tiek ekstremalaus sporto profesionalai, tiek šeimos, kurioms patinka aktyvus laisvalaikis. Sezoną pasitiksime visiškai atsinaujinę ir mūsų lankytojams pasiūlysime galimybę apsistoti naujuose, erdviuose namukuose bei išbandyti trečiąją „Sesitec“ sistemą ratu, skirtą pažengusiems vandenlentininkams“, – pranešime cituojamas „313 cable park” savininkas Martynas Šlikas.

Jo teigimu, parkas taip pat atnaujino ir plaukimo sistemas, skirtas specialiai naujokams bei profesionaliems vandenlentininkams.

„SME Bank“ suteikto finansavimo dėka pavyko įgyvendinti seniai parko puoselėtą viziją – turėti 3 ratus skirtingo lygio vandenlentininkams.

„SME Bank“ vadovas Mantyvdas Štareika teigia, kad šiuo laikotarpiu yra labai svarbu palaikyti vietinį smulkųjį verslą. Deja, Europos Komisijos duomenimis, 3 iš 10 lietuviškų smulkių įmonių net nebando kreiptis finansavimo, nes baiminasi, kad gaus neigiamą atsakymą.

Tačiau, anot M. Štareikos, „313 cable park“ – puikus pavyzdys, kad net ir smulkus verslas, turėdamas aiškią viziją, gali gauti solidų finansavimą jos įgyvendinimui.

INFORMACIJA

„313 cable park” vandenlenčių parkas sezoną pradės balandžio 28 d. Šiemet čia jau septintą kartą bus organizuojamos pasaulinio lygio „Red Bull Wakeduel“ varžybos, kuriose dalyvaus garsiausi vandenlenčių atletai ne tik iš visos Lietuvos, bet ir viso pasaulio. Išbandyti vandenlenčių sportą gali visi – tam nereikia nei ypatingo fizinio pasirengimo, nei specialios įrangos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This