Vilties bėgimas pakoreguos eismą miesto centre

Transportas

Gegužės 22-ąją, sekmadienį, dėl „Vilties bėgimo” keisis eismo schema miesto centre, kitaip važiuos ir viešasis transportas.

Nuo sekmadienio paryčių vyks bėgimo trasos techninio aprūpinimo darbai, tad laikinomis trasomis viešasis transportas važiuos jau nuo pat viešojo transporto darbo pradžios. Taip jis kursuos iki sekmadienio 18 valandos.

Kaip ir pernykščio „Vilties bėgimo” metu, senamiestis su Naujamiesčiu taps laisva nuo viešojo transporto sala, kurią autobusų eismas aptekės iš rytų ir vakarų. Šiaurės kryptimi tranzitas vyks per Mokyklos g. tiltą, pietų kryptimi – per Pilies tiltą. Taip važiuos 2A, 3, 4, 5, 6, 8, 14 ir 41 (pastarasis – tik reisuose per senamiestį) maršrutų autobusai bei maršrutiniai taksi M6 ir M8.

Kitaip važiuos 2 ir 17 maršrutų autobusai: nuo patvirtintos trasos į pietus jie Lietuvininkų aikštėje nusuks į Priestočio gatvę ir per Mokyklos g. tiltą grįš į įprastą trasą – ir atgal tokia pat trasa.

Nesikeičia 9-ojo maršruto trasa, tačiau važiuodami šiaurės kryptimi autobusai nestos bėgimo trasoje esančiose stotelėse.

10-asis į Liepų gatvę važiuos Bangų gatve – Mokyklos gatvės tiltu; važiuodamas pietų kryptimi į trasą Taikos prospekte grįš Mokyklos – Sausio 15-osios gatvėmis.

Į Autobusų stoties stotelę persikels 25 ir 26 maršrutų pradžia. Į įprastą trasą Liepų gatvėje šie autobusai grįš Priestočio gatve.

28-asis pietų kryptimi į trasą Taikos prospekte grįš Mokyklos – Sausio 15-osios gatvėmis, šiaurės kryptimi važiuos patvirtintu maršrutu.

Transportininkai akcentuoja, kad sekmadienį tvarkaraščiai nebebus tikslūs. Planuojant kelionę prašoma tai įsivertinti. Tikro laiko režimu autobusų eismą galima matyti https://m.stops.lt/klaipeda/#klaipeda/map

Renginio metu miesto centrą pasiekti populiariausiais autobusų maršrutais galima: važiuojant iš pietų – išlipant Turgaus arba Lietuvininkų aikštės stotelėje; važiuojant iš šiaurės – išlipant Senosios perkėlos arba Teatro stotelėje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

100 000 000-asis keleivis gaus dovanų metinį bilietą

Šį ketvirtadienį peržengsime reikšmingą simbolinę ribą – šimtamilijoninę kelionę naujojo elektroninio bilieto sistemoje. Po šio fakto turbūt jau ir nebederės ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

Transportas

Klaipėda perka ir senus miesto autobusus

Nors Klaipėdos savivaldybė tarp 2023–2027 metų veiklos prioritetų įrašė, kad netaršių autobusų dalis jos valdomoje UAB „Klaipėdos paslaugos” sudarys 100 ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This