„Iki“ siūlo savo ženklo e. parduotuvę

Verslas

Prekybos tinklas „Iki“ pristato nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę, kurios asortimentą sudaro daugiau kaip 9500 prekių. Užsakymai penkiuose didžiuosiuose šalies miestuose pirkėjams pristatomi iš „Iki“ parduotuvės per 1 val. arba pirkėjo pasirinktu kitu laiku.

Pasak Andrej Pometko, prekybos tinklo „Iki“ skaitmeninių kanalų departamento vadovo, sprendimas atidaryti nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę priimtas siekiant supaprastinti apsipirkimą ir pasiūlyti pirkėjams geresnę apsipirkimo patirtį.

„Į elektroninės prekybos sritį žengėme dar 2019 m. spalį, kai pradėjome bendradarbiauti su prekių pristatymo startuoliu „LastMile“ ir pasiūlėme pirkėjams galimybę įsigyti produktų internetu. Prieš metus, 2021 m. rugsėjį, sėkmingai užbaigėme „LastMile“ įsigijimo sandorį. O šiemet nusprendėme atverti ir „Iki“ prekės ženklo elektroninę parduotuvę. Manome, kad šis sprendimas padės pirkėjams reikiamas prekes užsisakyti dar lengviau ir patogiau, o bendras prekės ženklas bus aiškesnis. Turime platų fizinių parduotuvių tinklą, todėl prekes galime pristatyti itin greitai. Jau turima el. prekybos patirtis rodo, kad būtent šį išskirtinumą mūsų pirkėjai ypač vertina“, – pranešime pažymi A. Pometko.

Jo teigimu, elektroninėje parduotuvėje didžiausia yra šviežių produktų ir kitų būtiniausių prekių paklausa, o greitas užsakymo pristatymas pirkėjams itin palengvina apsipirkimą, nes pritrūkus vieno ar kito produkto nebereikia eiti ar važiuoti iki fizinės parduotuvės, o sutaupytą laiką skirti kitai veiklai.

Užsakymus iš parduotuvių surenka tiek „Iki“, tiek „LastMile“ prekių surinkėjai. Užsakymus pristatys „LastMile“ kurjeriai. Tai leidžia išlaikyti pristatymo greitį, o kartu padeda išvengti papildomų sąnaudų, kurių reikėtų kuriant atskirą „Iki“ kurjerių tinklą.

Užsakymai iš elektroninės „Iki“ parduotuvės pirkėjams bus pristatomi penkiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose, o visą rugsėjo mėnesį pristatymas bus nemokamas. Taip pat pirkėjų patogumui siūloma ir „click&collect“ paslauga, kai elektroninėje parduotuvėje užsakytas prekes galima atsiimti pasirinktose „Iki“ parduotuvėse didžiuosiuose šalies miestuose.

Teigiama, jog elektroninėje parduotuvėje patogu apsipirkti ir įmonėms. Vieną kartą suvedus įmonės duomenis, galima lengvai ir greitai atsiskaityti per įmonės paskyrą, gauti sąskaitą faktūrą.

INFORMACIJA

Prekybos tinklą „Iki“ šiuo metu sudaro 232 parduotuvė, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę. Tai pirmoji tokia Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Renginiai

Penktadienį Klaipėdoje

KU AULA MAGNA AUDITORIJŲ KOMPLEKSAS (PC „STUDLENDAS“, HERKAUS MANTO G. 90-2) 10.30 val.  Mokslinė-praktinė konferencija „100 metų Lietuvos olimpiniam sąjūdžiui”. Lietuvos ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Sportas

Išskirtinių dviračių varžybų etapai - Klaipėdoje ir Gargžduose

Šią vasarą pirmą kartą nepriklausomos Lietuvos istorijoje bus rengiamos tarptautinės vyrų elito dviračių sporto varžybos, kurios sukvies daugiau nei 150 ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Kultūra

Vyks jau paskutinis konkurse „Klaipėdos knyga 2023“ dalyvaujančio leidinio pristatymas

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos rengiamas konkursas „Klaipėdos knyga 2023“ kviečia įpaskutinį leidinio pristatymą. Balandžio 23 d., 18 ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

Girtas vairavęs kapelionas ir toliau ilsėsis nuo vairo

Pirmos instancijos teismas nesutiko su Jūrininkų ligoninės kapeliono ir Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų parapijos rezidento Sauliaus Stumbros, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Miestas

Ir apeliacinė instancija patvirtino, kad R. Žemaitaitis skleidė tikrovės neatitinkančią informaciją

Klaipėdos apygardos teismas apeliacine tvarka išnagrinėtoje civilinėje byloje dėl paskleistų duomenų pripažinimo neatitinkančiais tikrovės ir žeminančiais asmens garbę ir orumą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This