Latviai Palangoje ieško pigesnių vaistų

Regionas

Klientai iš Latvijos į Lietuvą vėl vyksta ieškodami pigesnių vaistų, vitaminų, maisto papildų. „Eurovaistinėse“ Palangoje ir Panevėžyje dirbantys vaistininkai sako pastebintys, kad jau praėjusį savaitgalį sulaukė nemažai klientų iš Latvijos. Tiesa, srautai dar nėra tokie pat, kaip prieš karantiną.

„Eurovaistinės“ Palangoje vaistininkė Laima Uščinaitė sako, kad dabar sulaukia daugiausia tik nuolatinių klientų iš Latvijos, tų, kurie ir prieš karantiną įprastai lankydavosi vaistinėje Lietuvoje.

Atvykstančiųjų tikslas dažniausiai ir yra vienas – apsipirkti, poilsis Lietuvoje dėl vėsesnių orų ir dar durų neatvėrusių pramogų centrų, baseinų – nevilioja. Kol kas Palangos vaistinė dar nesulaukia ir daug vietinių turistų.

Nors darbo dienomis klientų iš Latvijos srautas yra mažesnis, tačiau savaitgaliais, pasak vaistininkų, klientų jau daugiau. Tiesa, atvykstantys latviai pasakoja, kad vykdami baiminasi pasienyje besiformuojančių eilių, tačiau pastebėjo, kad jų nėra.

1 Comment

  1. Irena

    Ar čia sensacija?Mes vaziavome į Lenkiją, latviai-pas mus.Nedarykite vaistinėms reklamos.Geriau pasakokite apie tuos, kas vaistų iš vis nevartoja,arba issigyde be jų.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

„Eurovaistinėje“ - šiurkštus etikos normų pažeidimas (atnaujinta)

Bėgant metams retkarčiais tenka apsilankyti vaistinėse ir įsigyti reikiamų vaistų. Lapkričio 9 d. eilinį kartą apsilankiau „Eurovaistinėje“, įsikūrusioje BIG-2 patalpose, ...
2023-11-10
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Savaitgalį suksime laikrodžius valanda atgal: kaip pasirūpinti savo savijauta iš anksto?

Paskutinį spalio savaitgalį – iš šeštadienio į sekmadienį – suksime laikrodžius viena valanda atgal. Nors teigiama, kad rudenį laiko sukimas ...
2023-10-23
Skaityti daugiau

Sveikata

„Eurovaistinė“ pradeda skiepyti nuo gripo

Prasidėjus rudens sezonui ima daugėti susirgimų peršalimo ligomis ir ypatingai – gripu. „Eurovaistinė“ skelbia jau pradedanti skiepyti gyventojus nuo gripo, ...
2023-09-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This