Klaipėdos paplūdimyje – netradicinio sporto festivalis

Vasara

Šį šeštadienį 2-osios Melnragės paplūdimyje vyks unikalus paplūdimio festivalis, kuriame nemokamai netradicinėse sporto rungtyse bei veiklose savo jėgas galės išbandyti ir maži, ir dideli.

Festivalis pajūryje. Organizatorių nuotr.

Netradicinio sporto paplūdimio festivalį organizuoja projektas „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ su partneriu sveikatingumo studija „Ginsvė“.

Organizatoriai kviečia jaunimą bei šeimas su vaikais. Mažieji galės dalyvauti vandens šautuvų mūšyje, linksmosiose estafetėse, „lauko virtuvėlėje“, kur karaliaus smėlio ir vandens tešlos, bus statomi ugnikalniai ir sunkvežimių trasos, taip pat galės išlaisvinti lede užšaldytus jūrinius gyvūnus.

Jaunoms mamytėms vyks šokiai su kūdikiais, kuriuos ves Joimove baby. Suaugusieji bus kviečiami į rankšluostinį tinklinį, virvės traukimą vandenyje, bėgimą „Nešu porą“, linksmąjį kvadratą, lėkščiasvydį ir t.t.

Renginio metu bus galimybė pabandyti skrosti bangas su banglente. Tiesa, vietų skaičius yra ribotas, todėl būtina registracija. Tačiau tai unikali galimybė nemokamai užšokti ant bangos su „SURF LIFE LT“ profesionalais. Apranga ir įranga bus pasirūpinta.

Festivalio metu vyks „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ regbio Grand taurės turnyras. Taip pat Melnragės paplūdimyje galėsite ne tik pamatyti, kaip žaidžiamas paplūdimio tenisas, bet ir patys išbandyti šią dinamišką ir azartišką sporto šaką. Treniruotę ves Klaipėda Beachvolley Club treneriai.

Renginys prasidės 10 val. Daugiau informacijos: www.chooseklaipeda.eu.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Sausio 1-ąją į jūros bangas vėl nėrė ir pirtininkai, ir sveikuoliai

Nemažai į II Melnragės paplūdimį pirmosios 2024-ųjų dienos popietę išsiruošusių klaipėdiečių ir stebėjo, ir mobiliaisiais telefonais įamžino, kaip į jūros ...
2024-01-01
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Paplūdimio sporto festivalyje - minios aktyvaus laisvalaikio mėgėjų

Šiltas saulėtas sekmadienis į antrąją Melnragę sutraukė minias žmonių – čia vyko tradicinis Paplūdimio sporto festivalis. Jame savo jėgas pačiose ...
2023-08-20
Skaityti daugiau

Sportas

Paplūdimio sporto festivalyje - gausybė nemokamų pramogų ir sporto atrakcijų

Sinoptikai artėjančiam savaitgaliui prognozuoja puikius saulėtus orus, o klaipėdiečiai poilsiautojams iš visos Lietuvos pajūryje ruošia gausybę nemokamų sporto rungčių, atrakcijų ...
2023-08-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This