Klaipėdos „Neptūnas“: dar du kontraktai

Sportas

Klaipėdos „Neptūnas“ praneša, kad komandą papildė vienerių metų sutartį su klubu pasirašeęs 25-erių aukštaūgis Norbertas Giga, praėjusį sezoną rungtyniavęs Utenos „Juventus“ gretose. Taip pat klubas dvejiems metams, pagal formulę „1+1”, pratęsė sutartį su 21-ių puolėju Džiugu Slavinsku.

„Džiaugiamės pasirašę sutartį su Norbertu, kuris sustiprins mūsų priekinę liniją. Tai atletiškas žaidėjas, galintis žaisti tiek penktoje, tiek ketvirtoje pozicijoje“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė klubo sporto direktorius Dainius Vaitelis.

„Naujas šansas, kitoks požiūris bei nauja galimybė save išreiškti aikštelėje. Nauja komanda, naujos strategijos, manau, kad tai tik man bus tik į naudą“ – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė iš Kėdainių kilęs aukštaūgis N. Giga.

Norbertas Giga. facebook.com/pg/utenosjuventus

2017-2018 metų sezone N. Giga žaidė NCAA, kurioje gynė Džeksonvilio universiteto komandos garbę. Aikštelėje praleisdamas daugiau nei 25 minutes jis pelnė po 8,6 taško, atkovojo po 6,3 kamuolio bei atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Į Lietuvą sugrįžęs vidurio puolėjas pasirašė sutartį su Vilniaus „Ryto“ klubu, tačiau buvo paskolintas Stargardo „Spojnia“ klubui. Lenkijos pirmenybėse N. Giga vidutiniškai žaidė po 23 minutes, pelnė 10,4 taško, atkovojo 5,7 kamuolio ir rinko 11,6 naudingumo balo.

208 cm ūgio vidurio puolėjas praėjusį sezoną vilkėjo „Juventus“ marškinėlius ir LKL sezone žaidė po 14 minučių, per kurias pelnė po 6,8 taško, atkovojo po 3,3 kamuolio bei rinko po 7,5 naudingumo balo.

„Džiaugiuosi likdamas „Neptūno“ komandoje ir savo gimtajame mieste. Viena priežasčių likti Klaipėdoje buvo ta, kad tiek treneris, tiek vadovybė norėjo mane išlaikyti, nes yra renkama jauna komanda, kuri bus alkana. Tikiuosi, kad pavyks iškovoti daug pergalių“,– savo ruožtu teigė Džiugas Slavinskas.

Džiugas Slavinskas. championsleague.basketball nuotr.

„Džiugas yra mūsų piramidės žaidėjas, kuris savo atsidavimu bei sunkiu darbu užsitarnauja vis didesnį trenerio pasitikėjimą“, – sako D. Vaitelis.

Praėjusiame LKL sezone puolėjas per 12 minučių įmesdavo 3,9 taško, atkovodavo po 2 kamuolius ir rinkdavo 4,1 naudingumo balo.

Sutartis su „Neptūnu“ jau turi Martynas Mažeika, Matas Jogėla, Simas Galdikas, Tadas Pažėra, Klaidas Metrikis, Tomas Delininkaitis, Žygimantas Janavičius, Giedrius Stankevičius, Evaldas Šaulys, Aidas Einikis, Benas Griciūnas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ 50 minučių trileryje įveikė „Žalgirį“

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, trečiadienį nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“. Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ kyla į penktąją vietą

Klaipėdos „Neptūno“ pasaka su Georgios Vovoru tęsiasi. Klaipėdiečiai šeštadienio vakarą namuose rezultatu 88:84 (20:27, 23:14, 31:22, 14:21) patiesė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas

„Neptūnas“ tęsia pergalių seriją

Jonavos „CBet“ komanda pirmadienį turėjo progą nutraukti Klaipėdos „Neptūno“ penkių pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), tačiau Ąžuolio Tubelio vedama ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This