„Eurovaistinė“ pristato atnaujintą logotipą ir šūkį

Sveikata

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=i3xQ0iCiynw”][vc_column_text]Šalies vaistinių tinklas „Eurovaistinė“ nuo rugpjūčio visuomenei pristato atnaujintą įmonės logotipą ir šūkį. Vietoj tarptautinio vaistinių simbolio taurės su ją apsivijusia gyvate – naujas šūkis ir procento ženklas.

Vaistinių tinklo valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako, kad verslui šiandien ypač svarbu imtis iniciatyvos.

„Dešimtimis procentų sumažinome kainas vaistinėse, klientams siūlome sveikata pasirūpinti už itin mažą kainą. Nuo šiol sakome – jauskitės gerai sutaupę. Norime, kad klientai vaistinėse ne tik gautų profesionalias konsultacijas, bet ir sutaupytų“, – pranešime žiniasklaidai cituojama  I. Damulienė.

„Eurovaistinė“, norėdama atkreipti dėmesį į klientams siūlomas neeilines nuolaidas, laikinai pakeitė ir patį vaistinių tinklo logotipą ir šūkį.  „Žalią kryžių logotipe pakeitė procento ženklas, o šūkį „Jauskitės gerai“ vienas žodis iš įvaizdinio pavertė į „kaininį“. Dabar jis skamba taip: „Jauskitės gerai sutaupę“, – dėsto „Adell Taivas Ogilvy“ kūrybos vadovas Dominykas Žilėnas.

Šį logotipą klientai galės matyti vaistinių tinklo reklaminėje medžiagoje, vaizdo reklamose spaudoje, internete ir televizijoje, šūkis lydės pranešimus radijo stotyse.

Skelbiama esą pavyzdžių, kai žinomas prekės ženklas laikinai pakeičiamas, siekiant komunikuoti kokią nors idėją, yra nemažai. Šio žingsnio yra ėmėsi įvairūs gerai žinomi prekės ženklai – „McDonalds“, „Coca-Cola“, „Lacoste“, BMW ir kiti.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

„Eurovaistinėje“ - šiurkštus etikos normų pažeidimas (atnaujinta)

Bėgant metams retkarčiais tenka apsilankyti vaistinėse ir įsigyti reikiamų vaistų. Lapkričio 9 d. eilinį kartą apsilankiau „Eurovaistinėje“, įsikūrusioje BIG-2 patalpose, ...
2023-11-10
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Savaitgalį suksime laikrodžius valanda atgal: kaip pasirūpinti savo savijauta iš anksto?

Paskutinį spalio savaitgalį – iš šeštadienio į sekmadienį – suksime laikrodžius viena valanda atgal. Nors teigiama, kad rudenį laiko sukimas ...
2023-10-23
Skaityti daugiau

Sveikata

„Eurovaistinė“ pradeda skiepyti nuo gripo

Prasidėjus rudens sezonui ima daugėti susirgimų peršalimo ligomis ir ypatingai – gripu. „Eurovaistinė“ skelbia jau pradedanti skiepyti gyventojus nuo gripo, ...
2023-09-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This