Lūpų putlinimas: klaipėdietės renkasi šarmingą geidulingumą

Sveikata

„Russian Lips” technika pagal savo populiarumą ir išgaunamą efektą jau lenkia kitas iki šiol paklausias lūpų putlinimo metodikas, teigia klaipėdietė gydytoja dermatologė Agnė Bagdonė.

Anot jos, lūpų putlinimas – tikras menas: puikiam rezultatui pasiekti būtina išmanyti moters veido anatomiją, tinkamai parinkti skirtingo klampumo hialurono rūgšties sertifikuotą užpildą ir teisingus injekcijų taškus.

Gydytoja dermatologė Agnė Bagdonė

„Ką reikia daryti, kad po injekcinės procedūros atrodytume gražesnės nei dabar, geriausiai patars ne draugė ar internetas. Konsultacijos metu išsiaiškinama lūkesčius, nustatome lūpų tipą, ar yra matoma asimetrija. Mano tikslas, kad po injekcijų nepasikeistų veido proporcijos, o lūpos savo forma ir tūriu tik pridėtų dailiosios lyties atstovei elegancijos ir šarmingo geidulingumo“, – pranešime cituojama „Clinicus Klaipėda” gydytoja.

Lūpų putlinimo technikos skiriasi pagal išgaunamą formą, tūrį ir kontūro ryškumą.

Rusiškai: po injekcijų į Kupidono lanką (viršutinės lūpos dvigubas išlinkimas) ir palei kontūrą lūpos atrodo putlesnės, iškilesnės, bet ne atsikišusios. Teisingai parinktas projekcijos (atsikišimo) laipsnis padeda išsaugoti natūralumo efektą. Su mažiausiu 0,5-0,6 ml užpildų kiekiu proporcingas putlumas neišgaunamas – įmanoma sutvarkyti tik lūpų simetriją. Todėl įprastai reikia naudoti mažiausiai 1 ml injekcinio užpildo.

Paryžietiškai: injekcijos atliekamos kryžminiu – linijiniu būdu ties lūpų kontūru, neliečiant vidurio ir lūpų kampučių. Tokiu būdu išgaunama kaspinėlio” forma.

„Holivudas”: pasiekiamas natūraliai atrodančių putlių lūpų efektas, užpildais didinama apimtis, išryškinama viršutinės lūpos centre esantis Kupidono lankas.

„Angelo sparnai“: pagrindinis dėmesys skiriamas centrinei viršutinės lūpos daliai. Kupidono lankas prailginamas, o lūpų kampučiai – siaurinami.

„Pearlique“: atvirkštinė technika, kai injekcijos atliekamos į apatinę lūpą, vizualiai ji atrodys putlesnė nei viršutinė. Po procedūros veido bruožai suminkštėja.

„Mona Liza“: ši technika tinka tais atvejais, kai reikia pakelti nusileidusius lūpų kampučius. Užpildai įvedami palei kontūrą, šiek tiek galima jį peržengti.

Klasika: linijinė lūpų putlinimo technika naudojama siekiant paryškinti lūpų kontūrą ir padidinti lūpų apimtį.

Anot klinikos pranešimo, priklausomai nuo pasirinktos užpildo rūšies, lūpų kontūro korekcijos efektas išlieka nuo 6 iki 18 mėnesių.

6 Comments

  1. Klampi Pėda

    Martynai Vainoriau, o tai prie užsakytų reklaminių straipsnių nebereikia nurodyt užsakymo numerio? Ar gal čia neužsakytas ir ne reklaminis straipsnis, kuris nereklamuoja konkrečios grožio klnikos paslaugų? O gal Bagdonai atsiskaito kaip nors natūra, ar gal paremia puslapį 100 € per mėnesį? Bet kuriuo atvėju, jei jau deklaruojame tokį atvirumą, kaip tai bandai daryti, tai vykdyk savo kalbas, o ne taikyk dvigubus standartus!
    Jei turi bent kokių ryšių su kažkokiu konkrečiu verslu ir rašai tą verslą šlovinančius straipsnius, tai malonėk tai straipsnio pradžio ar pabaigoje nurodyti, o jei jau laikaisi didelio atvirumo standartų – nurodyk tai pavadinime!

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Drąsusis anonime. Mes įdedam visus Klaipėdos ar Vakarų Lietuvos verslo pranešimus, kuriuose jie dalinasi naujienomis, tendecijomis ir pan. NEMOKAMAI. Suprantu, kad pripratusiam prie kitokios žiniasklaidos sunku tai suvokti. Nei Bagdonai, nei Clinicus Klaipėda nėra mūsų rėmėjai. Bet gal kada ryšis. Rems ar nerems, vis tiek ir toliau skelbsime jų pranešimus, kaip ir visų kitų mūsų krašto verslų. Pakartosiu n-tąjį kartą – ateikite su asmeniu ar įmone, kuri už pinigus įsidėjo publikaciją AK (išskyrus politinę reklamą) ir talpsit jos savininkais.

  2. Vytautas Čepas

    Atėjo moteris juodis rūbais:
    Dirbtiniais dantimis ir krūtimis,
    Lūpomis ir nagais.
    Atėjo padirbta
    Lyg nuo tekinimo staklių.
    Bet laisva ir laiminga
    Kaip psichoneurologinio dispanserio klientė
    Išleista pasivaikščioti
    Už gerą elgesį.

    Reply
    • Elvyra Ei.

      Nieko sau, čepas ne tik romanus, dar ir poemas rašo. Jo romanų neskaičiau, labai stori, bet eilėraštis tai geras, gal tos kvailos žąsys perskaitys. Gal ir supras?

  3. Taigi

    Tikrai gražu, kai lūpos kaip kupranugario….

    Reply
    • Naglis

      Man labiau primena karvės šikną.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Verslas toliau judina požeminio parkingo po Lietuvininkų aikšte idėją

Praėjus pusmečiui po pagarsintos idėjos, kad po Lietuvininkų aikšte reikėtų įrengti 75 vietų automobilių stovėjimo aikštelę, verslo iniciatyva pradedami rengti ...
2024-01-19
Skaityti daugiau

Be kategorijos, Sportas

Dėl lengvatų sportui savivaldybė negaus 209,7 tūkst. eurų

Klaipėdos savivaldybė ne tik tiesiogiai remia profesionalųjį sportą, bet ir teikia mokesčių lengvatas asmenims, remiantiems reprezentacines komandas. Meras siūlo savivaldybės ...
2023-12-04
Skaityti daugiau

НОВОСТИ

Хотят парковку под площадью Лиетувининку

Политики Клайпеды идею строительства под площадью Летувининку (Lietuvininkų) автомобильной стоянки на 75 мест называют привлекательной, но сначала хотят услышать, что ...
2023-07-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This