Savaitgalį Klaipėdoje – Baltijos lygos ir pirmos lygos rankinio kovos

Sportas

Šį savaitgalį Klaipėdoje vyks trejos rankinio rungtynės – laukia Baltijos rankinio lygos ir Lietuvos rankinio pirmos lygos rungtynės. Klaipėdos miesto rankinio klubas „Dragūnas” žais dvejas Baltijos rankinio lygos rungtynes su varžovais iš Estijos.

„Dragūno” komanda

Pranešama, kad šeštadienį, rugsėjo 26 d., „Dragūno” rankininkai susitiks su HC „Kehra”, sekmadienį – su „Viljandi” HC. Abejos rungtynės vyks sporto salėje Taikos pr. 61A, pradžia – 14 valandą.

„Dragūno” vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas pranešime žiniasklaidai teigia, kad turėtų pasimatyti, ko verta šio sezono komandos komplektacija.

„Manau, jei žaisime taip, kaip žaidėme paskutines rungtynes su Panevėžio komanda, su estais bus labai sunku. Abi komandos nėra labai pajėgios ar ženkliai už mus pranašesnės, bet viskas priklausys nuo mūsų žaidimo”, – sakė komandos strategas.

Sekmadienį, po „Dragūno” rungtynių su „Viljandi” ekipa, laukia dar viena rankinio dvikova. Sezoną pradės Lietuvos rankinio federacijos pirmos lygos komandos.

Šį sezoną Klaipėdos miestui atstovaus dvi ekipos – praėjusį sezoną ambicingai debiutavęs klubas „Mėmelis” ir jėgas bandysianti jaunimo ekipa „Viesulas-Dragūnas”. Sezoną abi Klaipėdos komandos pradės namuose uostamiesčio derbiu. Rungtynių pradžia – sekmadienį 16.15 val.

Kaip ir praėjusį sezoną, „Mėmelio” gretose žais rankinio veteranai ir mėgėjai, o „Viesulą-Dragūną” sudaro Klaipėdos „Viesulo” sporto centro auklėtiniai ir jaunieji „Dragūno” žaidėjai, kuriems varžymasis pirmoje lygoje suteiks daugiau žaidybinės patirties.

Žiūrovai privalo dėvėti veido kaukes ir laikytis atstumų, o jaučiantieji peršalimo ligų simptomus turėtų likti namuose. Negalintieji atvykti į „Dragūno” rungtynes galės stebėti tiesiogines transliacijas Baltijos rankinio lygos „Youtube” kanale.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo Baltijos rankinio lygos bronzą

Savaitgalį Estijoje vykusiame Baltijos rankinio lygos finalo ketverte vienintelė Lietuvai atstovavusi komanda – Klaipėdos „Dragūnas“ – paskutinėmis rungtynių sekundėmis išplėšė ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdos rankininkai kausis dėl pirmos lygos apdovanojimų

Nelengvai sezoną pradėję, tačiau sparčiai įsibėgėję Klaipėdos „Viesulo SC/Dragūno” rankininkai iškovojo bilietą į Lietuvos rankinio pirmos lygos finalo ketvertą. Uostamiesčio ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Dragūnas“ iškovojo bilietą į Baltijos rankinio lygos finalo ketvertą

Šeštadienį vyko antrosios Baltijos rankinio lygos ketvirtfinalio rungtynės tarp Klaipėdos „Dragūno“ ir „Mistra“ (Estija) komandų. Aršiai kovoję estų rankininkai savoje ...
2024-03-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This