„Klaipėda Seime bus atstovaujama stipriau nei kada nors anksčiau“

Politikų tribūna

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS-LKD) Klaipėdos skyriaus pirmininkas Arvydas Pocius partijos kandidatų sėkmę Seimo rinkimų antrajame ture įvardija kaip nuoseklaus darbo rezultatą, kurį pastebėjo ir įvertino rinkėjai.

Martyno Vainoriaus nuotr.

A. Pocius įveikė Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdžio atstovą Saulių Budiną Danės vienmandatėje apygardoje. Pergalę Baltijos vienmandatėje apygardoje iškovojo ir kitas TS-LKD kandidatas – Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Audrius Petrošius.

A. Pocius įsitikinęs, kad didelės politinės ir darbo valstybei patirties bei jaunystės ir veržlumo derinys padės daug stipriau atstovauti Klaipėdos miestui ir jo žmonėms naujos kadencijos Seime.

„Klaipėdos, vienintelio Lietuvos uostamiesčio, svarba ir ekonominis svoris yra didžiulis, tačiau paramos Seime ir Vyriausybėje sprendžiant miestui ir regionui svarbias problemas ne visada buvo jaučiamas. Neabejoju, kad sutelkę jėgas sustiprinsime klaipėdiečių balsą ir pateisinsime jų lūkesčius. Klaipėda bus atstovaujama stipriau negu kada nors anksčiau“, – pranešime cituojamas A. Pocius.

Nors kitiems dviem kandidatams – Kęstučiui Navickui ir Arūnui Barbšiui nepavyko iškovoti pergalės Marių bei Pajūrio vienmandatėse rinkimų apygardose, jų pasirodymą rinkimuose TS- LKD Klaipėdos skyriaus pirmininkas vadina stipriu.

„Dėkoju visiems žmonėms, kurie pademonstravo didelį pasitikėjimą mūsų kandidatais. Tai rodo, kad labai daug klaipėdiečių ir pajūrio gyventojų nori permainų – tvirtos ir prognozuojamos valdžios, realių permainų, kitokios – solidžios ir nuoseklios politikos, grįstos pasitikėjimu ir sutarimu – to Lietuvai dabar labiausiai reikia. Didžiulė padėka visai komandai, būriui nuostabių žmonių, kurie talkino rinkimų kampanijos metu ir ženkliai prisidėjo prie pergalės“, – sako A. Pocius.

Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos TS-LKD frakcijos pirmininkas Aidas Kaveckis teigia, kad į Seimą išėjus frakcijos nariui Audriui Petrošiui, nors ir sumažėjusi frakcija išliks tokia pati aktyvi kaip iki šiol.

„Audrius labai sustiprino frakciją. Per šį neilgą laiką, kol dirbome kartu miesto Taryboje, jis įrodė, kad supranta savo kaip tautos išrinkto atstovo pareigas ir sugeba dirbti. Jis puikiai atstovavo klaipėdiečiams, sprendė jų problemas, aktyviai bendravo ir palaikė nuolatinį abipusį
ryšį. Turėdami tokį stiprų jauną politiką Seime mes, Klaipėdoje, labai džiaugiamės. Tikiu, kad lygiai taip pat aktyviai ir atsakingai jis dirbs naujosios kadencijos Seime“, – teigia A. Kaveckis.

1 Comment

  1. Mykolas

    Ta nuotrauka- užrašas ant lentos neatitinka tikrovės. Jau greitai bus metai kaip Klaipėdoje nebėra TS_LKD sueigos su keliais skyriais. Sumažejo sueigos skyrių narių ne dešimtimis o šimtu ir daugiau. Todėl partijos valdžia panaikino SUEIGOS pavadinimą ir beliko tik Klaipėdos TS_LKD skyrius su pasyviu pirmininku… Tai įrodo ir tai, kad jis nepranešė AK kad reiktų tokį užrašą-nuotrauką išimti …

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Medžių kirtimas: sprendžia vykdomoji institucija - meras

Želdynų komisijos išvada nėra galutinis žodis, nes vykdančioji institucija gali priimti kitokį sprendimą – tai yra reglamentuota įstatymu. O Vietos ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Spyglys

Leoną Makūną pakeis Aidas Kaveckis, susilaikiusiems - skaistykla*

Arvydo Vaitkaus užgaidai vienasmeniškai valdyti savivaldybės biudžetines ir viešąsias įstaigas bei įmones nepaklusęs politinio komiteto „Ištikimi Klaipėdai” narys Leonas Makūnas ...
2024-03-02
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Dėl įgaliojimų merui susikirto Klaipėdos valdančiosios frakcijos

Bene pirmą kartą šios kadencijos Klaipėdos miesto tarybos valdančių frakcijų nuomonės balsuojant ženkliai išsiskyrė: dalis valdančiųjų nepalaikė mero Arvydo Vaitkaus ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This