Teatro aikštę palieka eglė ir Šiaurinė žvaigždė

Miestas

Klaipėda atsisveikina su kalėdinio laikotarpio simboliais, kurie ilgiau nei mėnesį puošė pagrindine kalėdinio laikotarpio erdve tampančią Teatro aikštę.

Šiaurinė žvaigždė bus pradėta išmontuoti ir Teatro aikštę paliks sausio 8 d., penktadienį. Policijos nuotr.

Jau šiandien, ketvirtadienį, bus nupuošta, o rytoj, sausio 8 d., iš Teatro aikštės iškeliaus kalėdinė eglutė. Ją išgabens UAB „Klaipėdos želdiniai”, kurie pasirūpino ir eglutės atgabenimu į Teatro aikštę. Anot bendrovės vadovo Gedimino Valašino, eglutė bus panaudota biokurui.

Šviesos menininko Arvydo Buinausko sukurta ir kalėdinio laikotarpio simboliu tapusi Šiaurinė žvaigždė bus pradėta išmontuoti ir Teatro aikštę paliks taip pat sausio 8 d., penktadienį.

Šiemet pirmą kartą uostamiestyje dėl karantino sutinkant naujuosius ir Teatro, ir Atgimimo aikštėse buvo išjungta šventinė iliuminacija bei atsisakyta nuo Pilies leidžiamų didžiųjų fejerverkų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Klaipėdoje sušvito ir eglutė, ir čiuožykla

Šeštadienio vakarą pilnutėlėje Teatro aikštėje buvo įžiebta Klaipėdos kalėdinė eglutė ir šių švenčių akcentu tapusi ledo čiuožykla. Domo Rimeikos ir ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Regionas

Eglutę įžiebė ir Kretinga

Šeštadienio vakarą Kretingoje, Rotušės aikštėje, sužibo pagrindinė miesto Kalėdų eglė. Jau antrus metus iš eilės Kretingos žaliaskarė natūrali. Apie 12 ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Tragiška situacija gatvėse: kokios priežastys šįkart?

Po itin sudėtingos padėties Klaipėdos gatvėse susiklosčiusios antradienį, uostamiesčio meras Arvydas Vaitkus trečiadienio rytą susikvietė trijų rangovų atstovus, kad jie ...
2023-11-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This