Jaunajam klaipėdiečiui sporto aukštumų siekti padės „Mano BŪSTAS”

Sportas

Bendrovė „Mano BŪSTAS“ pranešė skyrusi finansinę paramą perspektyviam jaunajam tenisininkui – trylikamečiui Juliui Aleksandrovui, kuris savo pasiekimais garsina Klaipėdos kraštą ir Lietuvos vardą pasaulyje.

Berniukas nuo 3,5 metų profesionaliai užsiima lauko teniso treniruotėmis. Berniuko vardas jau ne sykį skambėjo tarp geriausių bendraamžių pasaulio sportininkų sąraše. 13-metis tenisininkas savo kolekcijoje jau turi beveik 100 laimėtų taurių. Prieš keletą metų jis laimėjo vieną didžiausių vaikams organizuojamą teniso turnyrą Amerikoje.

Julius Aleksandrovas

„Trenerių ir mokytojų darbas jau dabar rodo apčiuopiamus rezultatus, kurių dėka jaunasis sportininkas gali atstovauti Lietuvą prestižinėse varžybose ir garsinti mūsų šalies bei Klaipėdos miesto vardą visame pasaulyje. Tačiau norint užtikrinti lygiavertį konkuravimą su kitais šios srities sportininkais, reikalingas individualus ir profesionalus paruošimas, kad berniukas įgautų atitinkamą sportinę formą. Be rėmėjų pagalbos to padaryti tiesiog neįmanoma“, – įmonės pranešime cituojama jaunojo tenisininko mama Inga Aleksandrovienė.

Finansinė parama jaunajam tenisininkui būtina tam, kad jis galėtų ne tik tinkamai treniruotis, bet ir dalyvauti tarptautinėse varžybose ar pasaulio čempionatuose. Mat treniruotės su kvalifikuotais treneriais sporto bazėse bei kelionės į tarptautinius turnyrus sudaro didelę dalį sportininko biudžeto lėšų ir jos be rėmėjų pagalbos jaunajam talentui yra nepakeliamos.

„Puikiai suprantame, kad jaunųjų talentų karjera dažnai priklauso ne tik nuo milžiniškų pastangų treniruočių salėje, bet ir finansinės paramos. Matydami, koks perspektyvus yra Julius teniso kortuose, nedvejodami sutikome prisidėti finansiškai ir padėti jam kopti į geriausiųjų Olimpą“, – teigia bendrovės „Mano BŪSTAS“ direktorius Mindaugas Genys.

Anot pranešimo, „Mano BŪSTAS“ remia ir daugiau iniciatyvų bei padeda ne tik įgyvendinti svajones pavieniams asmenims, bet ir krašto bendruomenėms. Praėjusiais metais finansinę paramą įmonė yra skyrusi daugiau nei 30 socialinių iniciatyvų, tarpk kurių – parama mažiesiems futbolininkams, senjorams, kultūros bei meno atstovams. Kilus pirmajai koronaviruso bangai, „Mano BŪSTAS“ prisidėjo ir prie pandemijos suvaldymo – „Fondas Janukonis“ lėšomis neatlygintinai dezinfekavo beveik 600 daugiabučių namų laiptinių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Mano BŪSTAS“ fiksuoja kokybinius lūžio metus

Per vienerius metus ženkliai išaugęs klientų pasitenkinimas ir žymiai geresnė teikiamų paslaugų kokybė – tokius klientų įvertinimus teigia fiksuojanti Klaipėdoje ...
2024-02-26
Skaityti daugiau

Miestas

Avarijų daugiabučių nuotekų tinkluose - perpus mažiau

Daugiabučius administruojanti bendrovė „Mano BŪSTAS“ skelbia, kad pasitelkusi inovatyvius sprendimus ir atlikusi išsamią analizę rado efektyvų būdą, padedantį apsaugoti gyventojus ...
2024-02-05
Skaityti daugiau

Verslas

Susisiekti su „Mano BŪSTU“ galima greičiau nei bet kada anksčiau

Daugiabučius administruojanti bendrovė „Mano BŪSTAS“ skelbia, jog fiksuoja naujus paslaugų kokybės rekordus. Bendrovės Klientų patirčių centras trečiąjį šių metų ketvirtį ...
2023-11-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This