Prie vairo – girti ir įsiutę

Kriminalai ir nelaimės

Šeštadienį Klaipėdoje ir regione Kelių policijos pareigūnai vos spėjo fiksuoti įvykius, vienaip ar kitaip susijusius su automobilių vairavimu.

Apie 18.50 val. Joniškės g., važiuodamas automobiliu „Chevrolet“, prieš tiltą vairuotojas pajuto smūgį į variklio dangtį. Išlipęs pamatė, kad yra apgadintas automobilio variklio dangtis ir valytuvas. Padarytą žalą nukentėjusysis įvertino 1040 eurų.

Policijos nuotr.

Pradėtas tyrimas dėl turto sugadinimo.

Beveik tuo pat metu Kretingoje, Klaipėdos g., degalinės teritorijoje, 33 metų gimęs vyras, vairuodamas automobilį „Chrystler Voyager“, atsitrenkė į priekyje stovėjusį automobilį „Toyota Avensis”. Vyrui nustatytas 1,91 prom. girtumas. Žmonės per eismo įvykį nenukentėjo.

Laimei, niekas nenukentėjo ir dar dviem atvejais, kai prie automobilio vairo sėdo neblaivūs vairuotojai.

Apie 17.47 val. Klaipėdoje, Debreceno g., automobilio „Audi A6“ 25 metų vairuotoju nustatytas 2,49 prom. girtumas, o vėlai vakare, apie 23.15 val., Smiltelės ir Laukininkų g. sankryžoje to paties amžiaus „Jaguar“ vairavęs vyrukas į alkoholio matuoklį įpūtė 1,77 prom.

Abu bendraamžiai naktį praleido areštinėje.

INFORMACIJA

Šeštadienį patikros postuose visoje Klaipėdos apskrityje patikrinta 7520 automobilių, iš jų Klaipėdos mieste – 3435. Nepraleisti 64 ekipažai, surašyti 42 protokolai už karantino reikalavimų pažeidimus ir 31 – už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

1 Comment

  1. Sasa

    Vakar važiavau
    Niekas
    Nestovejo pisa
    Prota

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Jauniems vairuotojams - ne tik piniginės baudos, bet ir teisės vairuoti netekimas

Sausio 18 ir 19 d. Klaipėdos kelių policijos skyriaus pareigūnai vykdė tikslinę priemonę, skirtą pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolei. Per ...
2024-01-23
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos apskrities Kelių policijai vadovaus Aurelijus Jankauskas

Klaipėdos policija praneša, jog skelbtą atranką į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus viršininko pareigas laimėjo šio skyriaus ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Buvusiam Klaipėdos socdemų vadui nepasisekė ir teisme

Su kaimynais dėl mašinos statymo požeminiame vieno Baltijos prospekto daugiabučio namo garaže konfliktuojantis buvęs Socialdemokratų partijos pirmininkas Mindaugas Prialgauskas teisybės ...
2023-12-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This