Juokiasi puodas, kad…

Mums rašo

Arūnas Marčauskas
2021-03-14

Komentarų: 0

Kovo 10 d. portale AtviraKlaipeda.lt pasirodęs Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narės Alinos Velykienės tekstas „Klaipėdos valdžios veikimo metodai laidoja jaunąją Lietuvos demokratiją“ viešojoje erdvėje sukėlė šiokį tokį erzelį ir leido paskiriems miesto politikams (dažniausiai – damoms, rečiau damų vyrams) užsiimti savireklaminiais žaidimais.

Priminsiu, savo tekste A. Velykienė tiek tiesiogiai, tiek užuolankom kaltina Alvidą Šimkų, taip pat Klaipėdos miesto tarybos narį, politine korupcija, neetišku elgesiu, viešu reketu, bo A. Šimkus savivaldybės įmonėje VšĮ „Klaipėdos butai“ užėmė vadybininko etatą.

Šioje trumpoje savo žinutėje tikrai neketinu gilintis į savivaldybės įmonėse dirbančių miesto tarybos narių temą. Net neketinu spėlioti, kodėl liberalsąjūdietė A. Velykienė savo teksto dėka staiga tapo begaliniai naudinga savo partijos politiniams oponentams – miesto tarybos narėms Ninai Puteikienei (atseit centristei) ir Vaidai Raugelei (buvusiai laisvietei), bei stipriai žinomo seimūno Petro Gražulio patarėjui-padėjėjui Nagliui Puteikiui (atseit centristų vadui).

Šioje trumpoje savo žinutėje kalbėsiu tik faktais ir skaičiais, kurie, deja, nepatiks mano bendrapartietei, Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narei Alinai Velykienei.

Žymos leidžia suprasti, kad nuo AtviraKlaipeda.lt starto 2017-ųjų spalio 16 d. iki minimo A. Velykienės teksto paskelbimo š. m. kovo 10 d. portale buvo paskelbta net 115 publikacijų, kuriose ponia A. Velykienė yra minima. Jų tarpe net 18-oje publikacijų ponia A. Velykienė yra minima stipriai neigiamomis spalvomis, nuolat akcentuojant, kad minima politikė turi problemų su valstybės politikų elgesio kodeksu, kad ją ant kilimėlio traukia Klaipėdos etikos komisija ir Vyriausioji tarnybinės etikos komisija.

Ir šiame portale Klaipėdos miesto tarybos narė Alina Velykienė leido sau etikos mokyti kitą politiką?.. Yra kelios patarlės, ponia Alina. Priminsiu tik jų fragmentus: „kuo pats kvepia, tuo…“ bei „juokiasi puodas, kad…“.

Šis tekstas – asmeninė autoriaus nuomonė. Rubrikoje „Mums rašo“ publikuojamos nuomonės, už kurias redakcija neatsako.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Atsiliepiant į publikaciją „Profesorių mes iš buto?“

Dėkoju „Klaipėdos“ žurnalistei Daivai Janauskaitei už parengtą ir 2024-04-12 paskelbtą objektyvią ir korektišką publikaciją, išklausius abiejų šalių nuomones apie susidariusius ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Politika

Petras Gražulis vadovaus Donaldo Trumpo rinkiminiam štabui Lietuvoje

Iš Seimo narių per apkaltą pašalintas Gargžduose išrinktas Petras Gražulis praneša kartu su Amerikos lietuvių bendruomene, remiančia kandidato į JAV ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Dėl Slaugos ligoninės vadovo posto - ne tik kandidatų, bet ir kolektyvo kova (papildyta)

Prieš pat naujuosius metus iš Klaipėdos medicininės slaugos ligoninės vyriausiosios gydytojos pareigų pasitraukus buvusiai ilgametei šios medicinos įstaigos vadovei Danguolei ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This