Kviečia jaunimą dalintis socialinio verslo idėjomis

Verslas

Balandžio 22-23 dienomis vyksiančio nuotolinio Tarptautinio socialinio verslumo konkurso organizatoriai kviečia jaunimą registruoti savo komandą ir pasinaudoti galimybe su mentorių pagalba išvystyti savo verslo idėją iki realaus produkto.

Tarptautinio renginio metu individualiai arba 4 žmonių komandose užsiregistravę dalyviai turės galimybę dalyvauti seminaruose bei dirbtuvėse, susipažinti su socialinio verslo kryptimis, išgirsti geriausių socialinio verslo praktikų pranešimus iš Estijos, Suomijos, Latvijos, Lietuvos bei Rusijos.

„Iš daugiametės patirties organizuojant tokio pobūdžio renginius jaučiu, kad šiandien mes turėtume būti labiausiai atvėrę akis į jaunimą, kadangi jie pirmiausiai galvoja apie kūrybiškas, inovatyvias, socialines misijas turinčias idėjas, o tik po to – apie verslą ir pinigus. Šiandien jaunimas pirmiausiai galvoja apie tai, kaip sukurti laimingesnį gyvenimą sau ir kitiems, padėti silpnesniems. Todėl ir norisi visa savo patirtimi ir žiniomis prisidėti prie šio renginio, kad padėtume jiems jaustis tvirtai tikrinant savo idėjas ir jas vystant“, – pranešime cituojama renginio organizatorė, „ChangeMakersON“ įkūrėja Simona Šimulytė.

Renginio metu dalyvių taip pat laukia skatinamieji konkursai, nuotaikingi #ChooseKlaipėda prizai, žinomų šalies žmonių pasirodymai bei kultūrinė programa.

Dalyvių skaičius – neribotas. Komandos gali dalyvauti su savo idėja arba pasirinkti iš organizatorių siūlomo sąrašo, kuris bus paskelbtas savaitę prieš renginį. Šiuo metu renginio laukia ir jau užsiregistravę yra dalyviai iš Brazilijos, Latvijos, Ukrainos, Turkijos, Estijos bei Lietuvos.

Registracija vyksta iki balandžio 14 d.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Moterys išgelbės pasaulį arba Socialinė ekonomika

Įsivaizduokite aplinką, kurioje visi resursai naudojami suteikti teisingą atlygį žmonėms, tenkinantiems kitų žmonių, bendruomenės, visuomenės poreikius, o ne atlyginti kapitalo investuotojams. Kapitalo ...
2020-10-09
Skaityti daugiau

Regionas

Po kūrybinių dirbtuvių Klaipėdos regione kuriasi 7 nauji socialiniai verslai

Visą savaitgalį Palangoje vykusios kūrybinės dirbtuvės, socialinio verslo sprintas, atnešė daug žadančių rezultatų – Lietuvoje kursis dar 7 socialiniai verslai, ...
2020-08-17
Skaityti daugiau

Verslas

Skatins socialinių verslų kūrimąsi

„Versli Lietuva“ kartu su partneriais „NVO aviliu“, „Geri norai“ bei Europos socialinio verslumo ugdymo ir inovatyvių studijų institutu įgyvendina projektus, ...
2020-06-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This