Bus renkama „Metų šaiba“

Mums rašo

Facebook paskyra „Klaipėdos sporto taryba be cenzūros“ pranešė steigianti linksmą Klaipėdos sporto nominaciją „Metų šaiba“. Anot idėjos autorių, ji bus skirta 2021 metais linksmiausią, keisčiausią, kvailiausią poelgį atlikusiam klaipėdiečiui.

Nugalėtojas bus paskelbtas kasmetinės Klaipėdos žurnalistų šventės ŽENIA metu ir gaus daug šaibų.

Pirmasis pretendentas į „Metų šaibos“ nominaciją – Klaipėdos irklavimo centro vadovas, Klaipėdos miesto sporto tarybos pirmininkas Liudvikas Mileška.

„Pilkuoju Klaipėdos sporto kardinolu“ vadinamas funkcionierius metė itin reikšmingą ir daug pasakančią frazę kolegoms iš buriavimo – „Nėra vietos!“. Ji reiškia, kad nėra net ko mąstyti, jog buriavimas rastų bent kabinetą savivaldybės pinigais atremontuotame ir L. Mileškos vadovaujamame irklavimo centre. Buriavimas kaip ir akademinis irklavimas bei baidarių ir kanojų irklavimas yra remiamas prioritetiniu būdu didžiulėmis sumomis iš miesto biudžeto, tačiau buriavimui vietos Klaipėdoje iki šiol neatsiranda. L. Mileška, būdamas sporto tarybos, patariančios sporto klausimais miesto politikams, pirmininkas turi gerą patarimą buriavimo atveju. „Nėra vietos“ – toks siūlomas sprendimo būdas kalbant apie prioritetinę Klaipėdos, miesto prie jūros, sporto šaką. Vietoj to, kad politikai paskirtų nepriklausomą sporto auditą irklavimo centro veiklai ištirti, pasitikima dviem nominanto žodžiais. Nėra vietos, tai nėra”, – rašoma apie pirmą nominantą.

Pabrėžiama, kad „Metų šaibos“ nominacija skirta su humoru draugaujantiems, linksmai į gyvenimą žiūrintiems asmenims. Nieko linksmo nominacijoje nematantiems apie nominaciją skaityti draudžiama.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Lina Šukytė-Korsakė diriguos irkluotojams, Vaida Raugelė - ligoninėms*

Tuo metu, kai rimti uostamiesčio valdžios vyrai grūmėsi dėl to, kuris kurią savivaldybės įmonę kuruos (kuras, kūrenti, pasišildyti), nemiegojo ir ...
2023-09-06
Skaityti daugiau

Spyglys

Konservatoriai ir libai tebevaldo*

Oficialus Klaipėdos miesto savivaldybės interneto puslapis skelbia, kad po šiai dienai konservatorius, Andrius Dobranskis tebevadovauja VŠĮ  „Klaipėdos šventės” valdybai. O ...
2023-09-04
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Klaipėda užsimojo tapti „Burių miestu"

Daugiau jūrinės kultūros, buriavimo, jūrinių edukacijų ir unikalių vandens maršrutų – tokias jūriškas patirtis žada Klaipėdos savivaldybės inicijuotas projektas „Jūrinės ...
2023-05-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This