„LiMA DAY KLAIPĖDA‘21“: kaip marketingas padeda verslui augti

Verslas

Šį ketvirtadienį, birželio 17-ąją, Klaipėdoje, Kultūros fabrike, ir internetu vyks verslo ir marketingo konferencija „LiMA DAY KLAIPĖDA‘21“, kurioje savo patirtimi dalinsis 15 profesionalų iš Lietuvos. Šių metų konferencijos pagrindinė tema – marketingas verslo augimui.

Pasak Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) direktorės Alvydės Palaimaitės, besikeičiančioje aplinkoje marketingo departamentas įvairiose įmonėse vis dažniau užima strategiškai svarbią rolę organizacijos valdymui, vartotojų patirties gerinimui ir viso verslo augimui.

„Norint atitikti klientų lūkesčius, reikia efektyviai organizuoti pardavimo procesus, suprasti klientų norus ir poreikius bei sėkmingai valdyti prekės ženklus. Tik strateginis požiūris į produktą, klientą ir verslo augimą bei bendradarbiavimas gali užtikrinti tvarų verslo augimą. Būtent tai lėmė šių metų konferencijos temą“, – pranešime cituojama A. Palaimaitė.

Visą dieną truksiančios konferencijos metu 15 pranešėjų dalinsis įžvalgomis apie efektyvų marketingą ir pardavimas ir sėkmingais verslo augimo pavyzdžiais. Šiemet „LiMA DAY KLAIPĖDA‘21“ bus kalbama apie tai, kokios marketingo strategijos spartina verslo plėtrą, kokie marketingo veiksmai skatina pardavimus, kaip ieškoti naujų pardavimų kanalų ir kaip tvarus požiūris ir bendradarbiavimas gali užtikrinti ilgalaikius rezultatus.

Mintimis, patirtimi ir idėjomis dalysis „Interactio“ bendraįkūrėjas ir vadovas Henrikas Urbonas, „Autoriai“ įkūrėja ir vadovė Giedrė Ona Šileikytė, „Marketologai“ direktorius ir konsultantas dr. Donatas Jonikas, „Kilo Health“ bendraįkūrėjas ir vadovas Tadas Burgaila, integruotos komunikacijos agentūros „co:agency“ partnerė Rūta Diržanauskaitė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto docentė dr. Lineta Ramonienė, „10 Tiltų“ įkūrėja Aušra Pacevičiūtė, LiMA Klaipėda tarybos pirmininkė Indrė Razbadauskaitė-Venskė, „Primus“ partnerė advokatė Giedrė Dailidėnaitė, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos rinkodaros skyriaus vadovė Dalia Gun, „Stand Up“ įkūrėja ir kūrybos vadovė Inesa Budginė, „NFQ.email“ komandos vadovas Matas Pocius, „We Are Marketing“ partneris Julius Kaknevičius, „SuperYou“ vadovas Mindaugas Lataitis ir „SuperYou“ verslo vystymo vadovė Gintarė Surgutanovienė.

Renginyje dalyvauti gyvai bus galima tik turint birželio 17 d. galiojantį galimybių pasą. Konferencija taip pat bus transliuojama internetu. LiMA nariams dalyvavimas internetu – nemokamas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

„Šokio pavasaryje“ skleidėsi per 300 talentų

Klaipėda tradiciškai pasveikino kovą sukviesdama jaunuosius baleto ir šiuolaikinio šokio atstovus iš visos Lietuvos į konkursą „Šokio pavasaris“. Šokių mokyklos ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

Mums rašo

Konferencija ,,Švietimo pokyčiai – kelių į mokinio sėkmę beieškant“"

Švietimo pokyčiai – nuolatinis iššūkis švietimo bendruomenėms, reikalaujantis pastangų, naujų įžvalgų, susitelkimo bei glaudaus bendradarbiavimo tarp visų švietimo sistemos grandžių. ...
2023-12-12
Skaityti daugiau

Švietimas

Konferencijoje ieškojo būdų, kaip kovoti su narkotikais mokyklose

Penktadienį Kultūros fabrike vyko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir uostamiesčio savivaldybės surengta konferencija „Mokykla, savivalda, policija – ką mes ...
2023-12-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This