Klaipėdos apskrities žurnalistams ir toliau vadovaus Jolanta Beniušytė

Regionas

Penktadienio vakare įvyko Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) Klaipėdos apskrities skyriaus ataskaitintis-rinkiminis susirinkimas. Jame dalyvavo LŽS pirmininko pavaduotojas Dariaus Lukoševičius, pasidžiaugęs aktyvia skyriaus veikla. Jis taip pat priminė, jog LŽS gina savo narius teisminiuose procesuose, esant reikalui, konsultuoja teisiniais klausimais.

LŽS Klaipėdos apskrities skyriaus taryba (iš kairės): Žydrūnas Naujokas, Dovilė Ringis, Jolanta Beniušytė (pirmininkė), Laura Sėlenienė, Gediminas Pilaitis ir Paulius Matulevičius. Palmiros Mart nuotr.

Skyriaus nariai, išklausę pirmininkės Jolantos Beniušytės veiklos ataskaitos, jai pritarė ir dar kartą trejus metus patikėjo jai eiti šias pareigas.

Pirmininkės pavaduotoju irgi liko Žydrūnas Naujokas, o penkis ankstesnės tarybos narius papildė pasiūlytą kandidatūrą į pirmininkės postą atsiėmusi Dovilė Ringis.

Vida Bortelienė atsiskaitė už skyriaus finansus, ji ir toliau sutiko eiti atsakingas, kruopštumo reikalaujančias revizorės pareigas.

Skyriaus nariai pirmininkei ir tarybai linkėjo būti aktyvesniems, pritraukiant naujų narių į skyrių, bei domėjosi, kodėl iki šio nėra išleista jau senokai parengta nepriklausomybės laikotarpio Klaipėdos miesto žiniasklaidos priemonių istorija.

J. Beniušytės teigimu, taip atsitiko dėl lėšų stokos, bet pažadėta per šią kadenciją knygą išleisti.

Šiuo metu LŽS Klaipėdos apskrities skyriuje yra 57 nariai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija IV

„Atsirado tada jau ir Būtingės variantas, galiausiai prasidėjo ten statybos, bet tyliai ramiai liko Klaipėdos terminalas, nors buvo kalbama, kad ...
2024-03-11
Skaityti daugiau

Švietimas

„Atviros Klaipėdos“ laidos – visos Lietuvos mokytojams

„Atviros Klaipėdos“ sukurtas edukacinių laidų ciklas apie Klaipėdos krašto istoriją „Istorinės Klaipėdos pėdos“ ir šiais metais pristatytas Lietuvos pedagogams skirtame ...
2024-01-08
Skaityti daugiau

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Unikali transformacija: kaip „tabokinė“ tapo kultūros fabriku II

„Atvira Klaipėda“, ciklo „Urbanistiniai jubiliejai“ rašinyje jau papasakojusi apie tabako pramonės atsiradimą senamiesčio prieigose, šįkart primins jos pasitraukimo istoriją ir ...
2023-11-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This