Jubiliejiniame paplūdimio futbolo turnyre žais ir moterys

Sportas

Po pertraukos į Klaipėdą sugrįžta tradicinis paplūdimio futbolo turnyras, kuris šiemet vyks jau dešimtą kartą. Šios sporto šventės metu bus reta galimybė išvysti pajūryje rungtyniaujančias ir moterų komandas. 

Organizatorių nuotr.

Nuo 2011 metų Klaipėdos futbolo mėgėjų bendruomenės organizuojamas turnyras dėl „Švyturio“ taurės tik pernai neįvyko dėl Covid-19 pandemijos, todėl jubiliejų teko perkelti į šiuos metus.

Įprastoje vietoje – neįgaliųjų paplūdimio teritorijoje – turnyras vyks liepos 17 dieną, varžybų startas numatomas 10.30 val., dalyviai rungtyniaus susiskirstę į pogrupius, o geriausiai pasirodę čempionų titulo sieks atkrintamųjų varžybų principu.

Renginys žiūrovų akis džiugins iki pavakarės, organizatoriai kviečia žmones pasigėrėti ne tokia dažna proga Klaipėdoje aukšto lygio paplūdimio futbolu.

Klaipėdos futbolo mėgėjų rengiamas turnyras jau lyginamas su šalies čempionatu ir netgi jį pralenkia pagal dalyvaujančių komandų skaičių. Dėl to šios varžybos puikiai žinomos miesto sporto bendruomenėje ir sutraukia daugybę žmonių. 

Jau aišku, jog šiemet turnyras turės naują čempioną, mat pastarųjų dviejų varžybų nugalėtojai Kaliningrado „Baltyjsk“ futbolininkai dėl pandemijos apribojimų šiemet į Klaipėdą atvykti negali.

Kol kas – iki liepos 12 dienos – dar vyksta komandų registracija, organizatoriai tikisi sulaukti tiek varžybų senbuvių, tiek naujokų. 

Taip pat jau žinoma, kad šiemet turnyrą paįvairins parodomosios rungtynės tarp Jakų ir Marijampolės moterų futbolo komandos – tai bus itin retas reginys. 

„Gal nedaug kas žino, tačiau mūsų regione moterys taip pat aktyviai žaidžia futbolą, dalyvauja varžybose ir pasiekia aukštų rezultatų. Jos mielai sutiko žaisti parodomąsias rungtynes ir pademonstruoti savo meistriškumą ant smėlio. Turnyro dieną kviečiame atvykti į paplūdimį ir išvysti tai savo akimis bei palaikyti futbolininkes ir futbolininkus“, – sakė varžybų organizatorius Nerijus Genupskis. 

Dėl registracijos į turnyrą kreiptis:  tel. +370 606 93 622; el. paštu nerijusgenupskis@yahoo.com arba susisiekti „Facebook“

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Kodėl nuseko jūra?

Šiomis dienoms prie jūros lankęsi žmonės pastebėjo, jog mūsų paplūdimiai tapo gerokai platesni. Nors kažkam gali pasirodyti, kad jūra nuseko ...
2024-03-15
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Paplūdimiuose verslaujantis savivaldybės įstaigos vadovas įrodė savo tiesą

Verslu paplūdimyje užsiimančią firmą valdantis biudžetinės įstaigos Klaipėdos miesto sporto bazių valdymo centras direktorius Marius Junokas pirmos instancijos teisme įrodė, ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Verslininkaujantis savivaldybės įstaigos vadovas skundžia miesto valdžią

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmuose išnagrinėta byla, kurioje verslu paplūdimyje užsiimančią firmą valdantis biudžetinės įstaigos Klaipėdos miesto sporto bazių ...
2023-12-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This