Konservatoriai diržų neverš

Politikų tribūna

Audrius Petrošius, Seimo narys
2021-06-22

Komentarų: 5

Man labai smagu pranešti, kad tikslinant valstybės biudžetą ženkliai didėja finansavimas Klaipėdos miestui, kuriam teko bene didžiausia suma tarp visų Lietuvos savivaldybių – dar šiemet miesto biudžetą papildys papildomi ir neplanuoti 8,232 mln. eurų.

Dabar kamuolys Klaipėdos m. savivaldybės administracijos rankose, todėl noriu nuoširdžiai tikėti, kad administracija yra pasirengusi pinigus panaudoti geriausiu įmanomu būdu, įgyvendinant projektus, labiausiai tenkinančius klaipėdiečių interesus, ir kad pasibaigus metams neteks gailėtis, kad pritrūkome pinigų svarbiausiems poreikiams. Tai atsakinga ir nelengva užduotis, todėl linkiu savivaldybės vadovybei kuo didžiausios fantazijos ir išmonės „leidžiant pinigus“ – esu tikras, jie bus panaudoti protingai.

Beje, itin smagu ir tai, kad Šilutės rajono savivaldybei biudžeto tikslinimo metu buvo skirti papildomi 1,9 mln. eurų. Turėjau ne vieną šio krašto TS-LKD komandos inicijuotą susitikimą su savivaldybės teritorijoje dirbančiais seniūnais ir gyventojais, išgirdau nemažai lūkesčių ir problemų, taigi, papildomas finansavimas tikrai gali būti paskata jų sprendimui ir stipresniam proveržiui, įgyvendinant projektus, kuriems stigo pinigų. Mes davėme įrankį, dabar tai jau Jūsų valdančiųjų atsakomybė.

Kadangi antikonservatoriška retorika yra mėgstama tam tikrų visuomenės grupių, norisi paklausti, ar ir šiuo atveju valdžia bloga ir viskas neteisinga? Gal nėra tas gyvenimas toks jau blogas? Tikiuosi, savo energiją šįkart nukreipsite savivaldų veiklos kontrolei!

5 Comments

  1. Jambas

    Patrupino ir užčiaupė kelis, kuriems „pritrūko pinigų”, deja, „Valdančiajam politiniam elitui nereikia nei referendumų, nei demokratijos” (skait. Respublikoje).

    Reply
  2. Anonimas

    narcizas

    Reply
  3. Anonimas

    Ir Klaipėdos savivaldybė metų gale sėkmingai grąžins nepanaudotas lėšas, nes neįstengia jų įsisavinti, kaip ir kasmet

    Reply
  4. Visi projektai

    1.pinigu plovyklos
    2.projektu dauguma žalingi gamtai, prieštarauja ES žaliajam kursui
    3.vykdomi prieš žmonių vali
    4.tai konservai sau padidino suma ką plaus…….

    Reply
  5. jau suveržė

    o gal apie infliaciją ką parašysi?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

„Mobingo problema“ savivaldybėje: užteko mokymų?

Sausio viduryje kilęs ažiotažas dėl naujosios Klaipėdos valdančiosios daugumos esą vykdomo mobingo Savivaldybės administracijoje bent jau instituciniame lygyje užsibaigė. Per ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos konservatorių spindesys ir skurdas*

Mūsų miestelio konservatorių spindesys, tiesą sakant, yra apgailėtinas, – sako garsus politologijos profesorius Spyglys. Nes dauguma neva opozicinės Tėvynės sąjungos ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Politika

TS-LKD Klaipėdos skyriaus pirmininku išrinktas Audrius Petrošius

Šeštadienį išrinktas naujas Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS-LKD) Klaipėdos skyriaus pirmininkas. Iš 88 visuotiniame susirinkime dalyvavusių partiečių, vos vienam ...
2024-02-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This